Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 2 érett banán
- 250 g mascarpone
- 50 g lágy vaj
- 40 g nádcukor
- 20 ml lime leve
- 4 evőkanál porcukor
- 3 evőkanál barna rum
- 1 teáskanál őrölt fahéj
AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ
- Alufólia
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Keverd össze a mascarponét a porcukorral és a rummal, majd tedd be a hűtőbe.
- 2Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra.
- 3Keverd össze a lime levét a nádcukorral, illetve a vajat a fahéjjal. Hámozz meg egy banánt, darabold fel és keverd össze a cukros limelével.
- 4Tedd a banánt egy edénybe, majd öntsd rá a cukros limelevet és kend meg a fahéjas vajjal. Fedd le az edényt és tedd előmelegített sütőbe 10 percre. A kész banánt vágd kisebb darabokra és keverd össze a serpenyőben maradt limelével.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!