• Kedves Kiflis! 04.02.-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Kedves Kiflis! Közeleg a húsvét, és nálunk ezúttal sem kell sorban állnod. Emelt kapacitással készülünk, hogy a rendelésed a lehető legjobb időpontban érkezzen meg hozzád.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 4 db Le GourMate sous vide kacsacomb
  • 1 kg újburgonya
  • 1 kisebb kelkáposzta (kb. 200 g)
  • 1 kisebb káposzta (kb. 200 g)
  • Bors
  • Csipet cukor

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A kacsacombokat tegyük 15 percre tasakkal együtt meleg vízbe.
  • 2Ha elolvadt a zsír és szaft rajta, öntsük le egy mérőkancsóba.
  • 3A kancsóban a zsír feljön a szaft tetejére, ezt külön tudjuk használni.
  • 4Az újburgonyát vágjuk cikkekre, és kevés sós vízben főzzük puhára.
  • 5A kelkáposzta leveleket sós vízben blansírozzuk két percig, majd tegyük jeges vízbe.
  • 6A kacsazsíron kicsit pirítsuk át a félbevágott és leveleire szedett hagymát.
  • 7A hagymaleveleket szedjük ki és tegyük félre.
  • 8A kacsazsíron dinszteljük meg az apróra vágott vagy reszelt káposztát, kevés cukorral, sóval, frissen őrölt fekete borssal fűszerezve.
  • 9Ha szépen megbarnult, forgassuk össze a burgonyával.
  • 10A kacsacombokat töröljük szárazra, és forró serpenyőben a saját zsírjában, vagy 230 fokos sütőben, kb. 15 perc alatt süssük pirosra.
  • 11Tálaljuk a káposztás burgonyával és szép zöld blansírozott kelkáposztával.
Kifli tipp
A tasakban lévő zsírt, ha leöntöttük a szaftról, a szaftot felforraljuk, leszűrjük és szószként a húshoz tálaljuk.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK