• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a vasárnapi és hétfői munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.

Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 2 szelet lazac
  • 1 tk. só
  • 1 kisebb édesburgonya
  • 1 szál répa
  • 1 szál újhagyma
  • Néhány hüvely friss zöldborsó
  • 1-2 ek. olívaolaj
  • Sütőpapír

HOZZÁVALÓK A TÁLALÁSHOZ

  • Saláta
  • Avokádó
  • Paradicsom
  • Csírák

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Magunk elé terítünk egy sütőpapírt.
  • 2
    Az édesburgonyát és a répát vékony szeletekre vágjuk, az újhagymát hosszában csíkokra szeletjük. Ezeket a zöldségeket és a zöldborsót hüvelyével együtt a sütőpapír egyik felére halmozzuk. Vékonyan meglocsoljuk olívaolajjal és enyhén sózzuk.
  • 3
    A lazacszelet mindkét oldalát sózzuk, majd a zöldségekre helyezzük.
  • 4
    A sütőpapír másik oldalát ráhajtjuk az előkészített zöldségekre és halra, majd a szélét végig behajtogatjuk, végül egy félköríves batyut kapunk.
  • 5
    200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
  • 6
    Az elkészült halat és zöldségeket friss salátával tálaljuk.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön. Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod! Instagram: @_bgabka_

HOZZÁVALÓK

HOZZÁVALÓK A TÁLALÁSHOZ