Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 1,5 kg sertésoldalas
  • 5 evőkanál sertészsír
  • 9 gerezd fokhagyma
  • Bors
  • Őrölt kömény

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Szeleteld fel az oldalast a csontok mellett, sózd, borsozd, szórd meg őrölt köménnyel és sorakoztasd fel egy tepsiben.
  • 2
    Halmozd rá a megpucolt, feldarabolt fokhagymát, kanalazd rá a zsírt, önts rá 100 ml vizet és fedd be benedvesített sütőpapírral. Süsd 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 20 percig, majd vedd le a hőmérsékletet 150 fokra és továbbra is légkeveréses fokozaton süsd 1,5-2 óráig.
  • 3
    Ennyi idő elegendő, hogy vajpuha legyen a hús, de az eredmény a hússzeletek méretétől is függ.
  • 4
    Ízlés szerint tálald krumplipürével vagy főzelékkel.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1
    Elkészítési idő: 10 perc + sütési idő
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK