
Erdős és fiai
Erdős és fiai Raspberry Cheesecake Ice Cream
400 mlDelivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Sajttorta jégkrém ropogós, fehércsokoládés kekszmorzsával és málnakrémmel. A klasszikus sajttorta ízét hűen visszaadó, ropogós kekszfalatokkal gazdagított jégkrém az Erdős és fiai Cukrászda vendégeinek egyik legnagyobb kedvence.
Használati útmutató
A fagyasztóból kivéve azonnal fogyasztható, vagy 10 perces, szobahőmérsékletű tárolással még lágyabbá tehető.
Termelői információ
Erdős Norbert a leghíresebb olasz fagylaltkészítőktől tanulta meg mindazt, ami a krémes, kiegyensúlyozott állagú kézműves fagylalt készítéséről tudható. Nem késztermékekből és félkész alapanyagokból dolgozik, hanem maga építi fel a recepteket az alapoktól – egyenként kiegyensúlyozva az összetevőket az egyenletesen magas minőségű végeredmény érdekében. Az Erdős-jégkrémek sem valamiféle gyárban készülnek, hanem minden egyes adagot a saját műhelyében kever és tölt pohárba az Erdős-cukrászcsapat. A titok a minőségi alapanyagokban is rejlik: a csúcsminőségű tejszín valódi íze, a kimagasló minőségű olasz és francia csokoládék, a minőségi pisztácia, mandula, a saját főzésű gyümölcskrémek teszik utánozhatatlanná az Erdős-fagylaltokat és jégkrémeket.
Tárolás
-18 °C alatt tárolandó
Forgalmazó
Erdős és fiai Cukrászda Kft.
1115 Budapest, Etele tér 3.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Composition
Sajttorta jégkrém | 86 % |
zsíros tej | |
Philadelphia sajtos szendvicskrém | 86 % |
Teljes tej | |
Tejszín | |
tejsavófehérje-koncentrátum | |
Étkezési só | |
Stabilizátor | |
Szentjánoskenyérliszt | |
Étkezési sav | |
E330 - Citromsav | |
baktérium kultúra | |
Cukor | |
Tejsavó-fehérje | |
Méz | |
Dextróz | |
Stabilizátor keverék | |
Dextróz | |
Stabilizátorok | |
Szentjánoskenyérliszt | |
guargumi | |
Maltodextrin | |
Emulgeálószer | |
Napraforgó lecitin | |
Étkezési sav | |
E330 - Citromsav | |
Fehércsokis kekszdarabok | 12 % |
Fehér csokoládé | |
Cukor | |
Kakaóvaj | |
Tejpor | |
TEJFEHÉRJE por | |
Emulgeálószer | |
Szójalecitin | |
vanília-kivonat | |
keksz | |
Búzaliszt | |
Cukor | |
Vaj | |
Tej | |
Tojás | |
zsíros tej | |
Méz | |
Sütőpor | |
térfogatnövelő szerek | |
E450 - Difoszfátok | |
E500 - Nátrium-karbonátok | |
Kukoricakeményítő | |
Só | |
Kókuszolaj | |
Napraforgó olaj | |
Sovány tejpor | |
glükózszirup | |
Só | |
Málnakrém | 12 % |
Cukor | |
Málna | |
víz | |
glükózszirup | |
Stabilizátor | |
E440(i) - Pektin | |
Citromlé | |
fruktóz | |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 843 kJ/201 kCal |
Fats | 9 g |
including saturated fatty acids | 6 g |
Carbohydrates | 25.2 g |
including sugars | 24 g |
Protein | 4.8 g |
Salt | 0.3 g |
Fibre | g |
Allergens
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Szójabab |
Tej |
May contain traces of: |
Földimogyoró |
Diófélék |