Ecoinver

Snack cucumber

200 g

FRESHNESS GUARANTEE

HUF 1,299 HUF 6,495 /kg

Delivery within 90 minutes

500+ customers buy regularly

Price for Kiflicske Club: HUF 1,099
Country: Spain, Holland,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Ecoinver Snack uborka

Az Ecoinver mini uborkája világos-sötétzöld színével és ropogós, fehéres-zöld húsával tűnik ki. Termése rövid(9-10 cm), vékony, erős, ehető héjú. Ez egy frissítő, aromás uborka, enyhe édes illatokkal.

Ecoinver Snack uborka papírdobozban 4db

Az Ecoinver mini uborkája világos-sötétzöld színével és ropogós, fehéres-zöld húsával tűnik ki. Termése rövid (9-10 cm), vékony, erős, ehető héjú. Ez egy frissítő, aromás uborka, enyhe édes illatokkal. Az uborka fogyasztása könnyen beilleszthető bármilyen diétába, hiszen nagyon alacsony a kalóriatartalma. Sok vitamint rejt magában ezért különösen egészséges a fogyasztása. Kiváló választás egy kis csemegének.

*A kép illusztráció.

Érdekessége

Egyike a legrégebben termesztett zöldségfajoknak, Indiából került hozzánk. Fajtái: kígyóuborka, csemegeuborka, saláta/ félhosszú uborka. Az uborka az egyik legegészségesebb zöldség. Tápanyagtartalma miatt táplálkozás-élettani szerepe jelentős. Víztartalma rendkívül magas (96 %), de gazdag káliumban, foszforban, vasban, kalciumban, nátriumban, szénhidrátokban és A1, B1, B2, B6, C vitaminban is.
Az Ecoinver gazdái az Integrated Fight révén fenntartható módon termesztik a mini uborkát. Ezt a termesztési módszert a kártevők és betegségek leküzdésére használják. Ez a harc nem pusztítja el a termelést befolyásoló szervezeteket, de megakadályozza, hogy kárt okozzanak a termésben. 

Felhasználás

Szendvicsekben és salátákban is megállja a helyét. Jellegzetes frissítő ízét kipróbálhatod, ha egy pohár vízbe pár szeletet teszel. A meleg nyári napokon pedig egy hideg uborkalevest is készíthetsz.

Termelői információ

Az Ecoinver családi vállalkozásként indult 2007-ben, Nyugat-Almeriában, Spanyolországban amelyet a Segura család alapított. Magán termelők akik leginkább fogyasztókhoz igazodó különlegességeket termesztenek. Az Ecoinver sokkal több, mint egy mezőgazdasági vállalat. Az Ecoinver család, történelem, professzionalizmus, erőfeszítés és odaadás. Az Ecoinvernél termékek minősége a legfontosabb. Emiatt részlegeik a gyártási folyamat minden fázisában: termesztés, betakarítás, kezelés és szállítás során figyelemmel kísérik a terméket, ügyelve arra, hogy minden szállítmány megfeleljen a vevőink által támasztott követelményeknek, és a termék optimális körülmények között jusson el a fogyasztóhoz. Ezen túlmenően szigorú nyomon követhetőségi ellenőrzést követnek az egész láncban, amint azt a különböző spanyol és európai szabályozások is előírják. Minőségirányítási rendszerük az Ecoinver munkatársai és társult gazdálkodóink elkötelezettségének köszönhetően működik. Mindezt a GlobalGAP, az IFS, az Ecological és a BRCS hivatalos tanúsítványai is alátámasztják.
Fenntarthatóság és társadalmi elkötelezettség:
Az Ecoinvernél elkötelezettek a 2030-ig tartó Fenntartható Fejlődési Agenda mellett. Azzal a céllal, hogy csapatként és vállalatként fejlődjenek a bolygó és az emberek érdekében, csatlakoztak a Global Compact spanyol hálózatához, hogy vállalati politikájukat összhangba hozzák a fenntartható fejlődés célkitűzéseivel. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 12-15°C között tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.