
Multicomm Friss
Briosche with Sugar
40 gDelivery within 90 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Product description
Brioche made from flaky pastry dough, sprinkled with sugar on top.
Producer information
Their product range includes a wide variety of bakery products. They prioritize and support healthy eating. These products are made from high-nutritional-value and healthy ingredients.
Storage
In a dry, cool, contamination-free place, protected from crushing.
Distributor
Multicomm Kft.
2040 Budaörs, Széchenyi utca 25/b
Product information
The information provided here about the products is for preliminary information purposes only; after receiving the product, you will receive final information based on the label of the product in question.
Composition
| Búzafinomliszt |
| glutén |
| Ivóvíz |
| Cukor |
| Sütőmargarin |
| Finomított növényi olajok és zsírok |
| Kókusz |
| Napraforgó |
| Pálma |
| Repce |
| E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei |
| Étkezési só |
| tartósítószerek |
| E200 - Szorbinsav |
| Kálium-szorbát |
| Savanyúságot szabályozó anyag |
| E330 - Citromsav |
| Aroma |
| Színezék |
| E160a(i) - Karotinok |
| Pasztőrözött teljes tojáslé |
| Tojás |
| Étkezési tojás |
| Étkezési sav |
| E330 - Citromsav |
| Tartósítószer |
| Kálium-szorbát |
| Élesztő |
| zsíros tejpor |
| Tej |
| Adalékanyag |
| glutén |
| Búzaliszt |
| lisztkezelőszer |
| aszkorbinsav |
| enzimek |
| amiláz |
| lipáz |
| Xilanáz |
| Búza |
| Étkezési só |
| Teljes tojáspor |
| Tojás |
| Pasztőrözött teljes tojáspor |
| Show all |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1408 kJ/334 kCal |
| Fats | 7.4 g |
| including saturated fatty acids | 3.86 g |
| Carbohydrates | 57.2 g |
| including sugars | 7.9 g |
| Protein | 8.6 g |
| Salt | 0.74 g |
| Fibre | 1.95 g |
Allergens
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Tej |
| May contain traces of: |
| Földimogyoró |
| Diófélék |
| Sesame seeds |