
FRoSTA
FRoSTA Breaded fish fillet with wild onions
240 gDelivery within 90 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
FRoSTA Panírozott halfilé medvehagymával
Igazi ízélmény az alaszkai tőkehalfilé és a medvehagyma ropogós kettőse. Legyen mindig a hűtőjében!
Termelői információ
Fontos számukra, hogy a FRoSTA nevét a természetes alapanyagokból álló finom ételekkel kapcsolják össze. Éppen ezért a FRosTA kidolgozta , majd megvalósította a 100% természetes íz programot, hiszen a FRoSTA-nál minden természetes.
A FRoSTA száműzte az adalékanyagokat. Mesterséges ízfokozót, színezéket, aromát nem használ. Csak természetes alapanyagokat.
NINCS TRÜKK, NINCS TITOK.
Elkészítés
Sütőben
Melegítse elő a sütőt 220 °C-ra, majd helyezze bele a fagyasztott halfiléket egy tepsibe. Körülbelül 17 percig süsse (légkeveréses sütőben kb. 14 percig).
Serpenyőben
Közepes méretű serpenyőben forrósítson fel 200 ml olajat. A fagyasztott tőkehalat közepes tűzön időnként átforgatva 8-10 percig süsse.
A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!
Tárolás
Minőségét megőrzi -18°C alatti hőmérsékleten tárolva a csomagolás oldalán jelzett hónap végéig.

Forgalmazó
Frosta Tiefkühlkost GmbH & FRoSTA AG.
Am Lunedeich 116
27572 Bremerhaven
Németország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Composition
| Alaszkai tőkehal filé | 62 % |
| panírmorzsa búzaliszt | 14 % |
| Napraforgó olaj | |
| Ivóvíz | |
| búza liszt | |
| Burgonyakeményítő | |
| Étkezési só |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 845 kJ/202 kCal |
| Fats | 9.6 g |
| including saturated fatty acids | 1.1 g |
| Carbohydrates | 16.1 g |
| including sugars | 0.3 g |
| Protein | 12.4 g |
| Salt | 1 g |
| Fibre | g |
Allergens
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Hal |
| May contain traces of: |
| Rákfélék |
| Tojás |
| Szójabab |
| Tej |
| Zeller |
| Mustard |