Mizo

Mizo Trappista Cheese

0.7 kg

16 DAYS AVERAGE FRESHNESS

HUF 3,549 HUF 5,070 /kg

Delivery within 90 minutes

1000+ customers buy regularly

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Termékleírás

Félkemény trappista sajt. Csavarj egyet a jó öreg spagetti recepteden! Ha elkészült, tedd be egy jénaiba, reszelj trappista sajtot a tetejére, majd ebéd közben fogadd családod gratulációit! A Mizo a sajtok széles választékát kínálja, köztük Magyarország legkedveltebb félkemény sajtját, a trappista sajtot. A hagyományos ízeket őrző termékeink között megtalálható még a gouda, az Anikó sajt és egy olyan különlegesség, mint a Mizo márványsajt kékpenésszel.

Termelői információ

A tejimádók partnereként a Mizo szeretné Neked is megmutatni, hogy milyen egészségesek és finomak tejtermékeik. Közel 1000 fővel dolgoznak azon, hogy kihozzák a tejből mindazt, ami benne rejlik. Ha ízletes joghurtra, vajra, túróra, sajtra, tejre, tejfölre, kefirre, tejszínre, esetleg valami különleges tejdesszertre vágysz, a Mizo a jó választás. A gyártó folyamatosan bővíti portfólióját, hiszen azt szeretné, hogy mindenki tejes életet élhessen. A több évtizedes tapasztalat, szakemberek felkészültsége és az általuk használt modern technológiák kezeskednek azért, hogy minél változatosabb formában és minél jobb minőségben fogyaszthasd kedvenc tejtermékeidet, akár laktózmentes változatban is.

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

SOLE-MIZO ZRT.
H-6728 Szeged Budapesti út 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Durability

Average durability from the time of delivery: 16 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 6 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Tej
Étkezési só
tejoltó
tejsavbaktérium-kultúra
Szilárdító anyag
E509 - Kalcium-klorid
Tartósítószer
E252 - Kálium-nitrát
Színezék
E160b - Annatto, Bixin, Norbixin

Nutritional values per 100 g

Energy value1330 kJ/320 kCal
Fats24 g
including saturated fatty acids16 g
Carbohydrates2 g
including sugars2 g
Protein24 g
Salt2 g
Fibre g

Allergens

Tej
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.