Farm Tojás

Farm Tojás Premium Deep-litter "M/L" Size Eggs

10 pcs

15 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Max. 2 pcs
HUF 746 HUF 75 /pc

Delivery within 90 minutes

8000+ customers buy regularly

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Termékleírás

A mélyalmos tartásmódban a tyúkok nem ketrecekben élnek, hanem az egész istálló területén szabadon mozoghatnak, kapirgálhatnak. A tojásokat külön erre a célra kialakított fészkekben tojják meg. A tojásokon levő kód ha 2-es számmal kezdődik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az a tojás állatbarát tartásmódból származik.

Termelői információ

A Farm Tojás Kft. 1987-ben bőnyi telephelyén kezdte meg működését, brojlercsirke-hízlalással. Nagy figyelmet szentelnek a minőségi, higiéniai, állat-egészségügyi, valamint járványvédelmi előírások betartására. A piaci elvárásokhoz igazodva előtérbe helyezték az állatbarát – mélyalmos, szabadtartású és bio – tartástechnológiák kiemelt szintű és volumenű fejlesztését, bővítését. Jelenleg teljes tojótyúk állományának (350.000-400.000 db) több mint fele már mélyalmos tartásban termel, ezen belül is egyre nagyobb a modern voliere tartásban termelt tojások aránya.

Tárolás

Javaslat: vásárlás után hűtve tárolni

Gyártó címe

Farm Tojás Kft.
9028 Győr, Tárogató út 9.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
 

Durability

Average durability from the time of delivery: 15 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 6 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.