Barnängen

Barnängen regenerating hand cream 'SOS Vård' for extra dry, cracked skin

75 ml
HUF 1,749 HUF 23,320 /l

Delivery within 90 minutes

300+ customers have in favorites

Country: Germany,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

A Barnängen márka legújabb kézkrémje az SOS Vård regeneráló hatású, illatsemleges kézkrém, mely 10% Cold Cream-et és Északi pamutot tartalmaz. A kézkrém a Barnängen termékekhez hasonlóan vegán formulával, szilikonmentesen készült 95%-ban természetes összetevőkkel. A termék csomagolás pedig 50%-ban újrahasznosított műanyagot tartalmaz, mely 100%-ban újrahasznosítható.

Használat

Nyomj belőle a kezedre, masszírozd be a bőrödbe.

Termelői információ

A Barnängen skandináv ihletésű összetevői a svéd tájképet, fényeket, tengert és az erdőket idézik, ezek egyedülálló oázist hoznak létre a ritka és változatos növények, gyógynövények és tápláló összetevők számára, melyeket a svédek évszázadok óta bizalommal használnak.

Ennek eredményeképp, a skandináv vadgyümölcsök, úgy, mint a Törpemálna, az ikonikus Nyírfavirág és Bodzavirág egybeolvadtak a Barnängen Testápoló termékeivel, és egyveleget alkotnak a tudományosan kifejlesztett bőrápolási formulákkal, például a jellegzetes a Cold Cream-mel, ami egy ősi szépség recept alapján készül, ismert hatása között szerepel a bőrvédelem a kiszáradástól és irritációktól.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Composition

aqua