Pick

Pick Wintersalami sliced vf.

70 g
HUF 899 HUF 12,843 /kg

Delivery within 90 minutes

500+ customers buy regularly

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

A PICK Téliszalámi kiváló, prémium minőségű, természetes alapanyagokból, egyedi, klasszikus fűszerezéssel készülő füstölt, érlelt szalámi. A napjainkban alkalmazott modern gyártástechnológia, a hagyományos, bükkfával történő füstöléssel és hosszú érlelési eljárással párosulva hosszú évtizedek óta verhetetlen kombinációnak bizonyul. A termékek harmonikus ízének kialakulásához nagyban hozzájárul a fehér nemespenész-bevonat, melyet a szalámik klasszikus csomagolóanyaga, a celofán őriz meg sérülésmentesen. Glutén-, laktóz- és szójamentes, ízfokozót nem tartalmaz. 

 

A Pick Szeged Zrt.-t 1869-es alapítása óta őrzi hagyományait és töretlen sikerességét. A társaság története elválaszthatatlanul összefonódik legismertebb termékük, a PICK Téliszalámi történetével, melyet napjainkig az eredeti receptúra alapján készítenek. Másfél évszázados tapasztalattal szárazáru termékeik méltán a legkedveltebbek itthon és külföldön egyaránt. Gondosságuk, odafigyelésük és legmagasabb minőségre való törekvésük segítségével minden kategóriában kiemelkedő termékeket kínálnak fogyasztóiknak.

Tárolás

A fogyaszthatósági idő sértetlen csomagolásra értendő. 0-10°C között tárolandó.

Forgalmazó

Pick Szeged Zrt.
H-6725 Szeged, Szabadkai út 18.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Durability

Average durability from the time of delivery: 40 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 4 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Sertéshús
sertésszalonna
Étkezési só
Fűszerek
Cukor
Tartósítószer
E250 - Nátrium-nitrit

Nutritional values per 100 g

Energy value2167 kJ/524 kCal
Fats47 g
including saturated fatty acids19 g
Carbohydrates0.5 g
including sugars0.5 g
Protein25 g
Salt4.2 g
Fibre g