
NORDIC SEAFOOD
St.Jacobs kagylóhús (Hotate), fagyasztott
0.8 kgDelivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
St.Jacobs kagylóhús (Hotate), fagyasztott
Szent Jakab-kagyló, vagy fésűkagyló magas tápanyagtartalmú fehérjét biztosít fogyasztójának. Ezek a lipidek többségében többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaznak, nevezetesen az omega-3 zsírsavat. Ezen kívül gazdag B9- és B12-vitaminban, A- és E-vitaminban. Alacsony a kalóriatartalma és sokféle ásványi anyagot tartalmaz, mint foszfor, magnézium, kálium, kálcium, szelén, jód.
A felengedett kagylóhúst sózzuk, borsozzuk, majd süssük kivajazott vagy olajozott forró serpenyőben mindkét oldalát 1-1 percig, utána pihentessük tányéron 2 percig. A fennmaradó zsiradékba tegyünk zúzott fokhagymát és petrezselymet, forraljuk fel és öntsük a kagylókra.
Termelői információ
Második generációs, családi jellegű vállalatuk, 1994 óta elhivatottan áll a magyar gasztronómia szolgálatában. Kezdetben kizárólag nagykereskedelemként voltak jelen a piacon és a HORECA szektor szereplőit látták el mélyfagyasztott termékekkel. Cégük fejlődésének második ütemében léptek be a Kiskereskedelmi szegmensbe, immáron több mint 20 éve. 2021-re mélyfagyasztott kínálatuk minden igényt kielégít a tengeri halaktól a vadhúsokon át az olasz desszertekig. Szortimentük kialakításánál a legfontosabb szempont, mindig a termék minősége. Céljuk és küldetésük, hogy termékeiket mindenki számára elérhetővé tegyük a jövőben is.
Tárolás
-18 fokon, felengedés után 2-3 napig tárolhato 3-5 fokon
Forgalmazó
Voyagex Morini Kft
2309 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Composition
Kagylóhús |
víz |
E451 - Nátrium-trifoszfátok és kálium-trifoszfátok |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 387 kJ/91 kCal |
Fats | 0.3 g |
including saturated fatty acids | 0.1 g |
Carbohydrates | 2.8 g |
including sugars | 0.1 g |
Protein | 0 g |
Salt | 19.3 g |
Fibre | 0.1 g |
Allergens
Molluscs |