

Ecomil
Ecomil BIO Mandula főzőalap
500 mlHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
.Termékleírás
A mandulából készült konyhai főzőalap kiváló alternatív helyettesítője a tejszíneknek. Tökéletes szószokhoz, levesekhez, tésztákhoz. Savas összetevőkkel is kiválóan elkeverhető.
Termelői információ
A vállalat 1991-ben született, a hagyományos spanyol ital, a mandulatej receptjének tökéletesítésre motiválva, amelyet általában vízzel elkevert mandula pasztával készítettek, és serpenyőben melegítettek. A Nutriops alapítói kifejlesztettek egy innovatív szárítási eljárást, amellyel a pasztát mandulaporrá alakították át, amely könnyen feloldható forró vagy hideg vízben, így instant mandulatejet kapva, és ezt a gyógynövény- és egészségügyi élelmiszerboltokban forgalmazták.
Ennek az új mandulatejnek azonnali sikere határozta meg az EcoMil márka alapelveit, és a tehéntej alternatívájaként a biotermesztésből származó, laktózmentes, egészséges és tápláló termékeket fejlesztett ki, és kielégíti a vegetáriánus vagy vegán étrend speciális igényeit is.
Tárolás
Felbontás után tartsd hűtőben, és 5 napon belül fogyaszd el.
Forgalmazó
VitalPlus Trade Kft.
Budapest, Vámház krt. 7, 1093, Magyarország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
víz | |
Mandula | 7 % |
napraforgóolaj | |
agaveszirup | |
Stabilizátor | |
Arab gumi | |
E415 - Xantángumi | |
Emulgeálószer | |
Napraforgó lecitin | |
Tengeri só | |
természetes aroma |
Tápérték: 100 g
Energia | 383 kJ/93 kCal |
Zsír | 8.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.9 g |
Szénhidrát | 1 g |
amelyből cukor | 1 g |
Fehérje | 3.7 g |
Só | 1.3 g |
Élelmi rost | 0.1 g |
Allergének
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Szójabab |
Diófélék |