


SeaFood Hungary
Natúr halnyárs
280 gFRISSESSÉGI GARANCIA
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
A Natúr halnyárs egy könnyed és egészséges grillétel, amely friss, kiváló minőségű halfilé darabokból készül, mindenféle extra fűszerezés nélkül, hogy a hal természetes ízei érvényesüljenek. A nyársra húzott haldarabok ideálisak grillezéshez vagy serpenyőben sütéshez, gyorsan elkészülnek és remek választást jelentenek könnyű, diétás étkezésekhez. Egyszerűségében rejlik az ereje: a hal saját frissessége és természetes aromái gondoskodnak a tiszta, letisztult ízélményről.
Termelői információ
A SeaFood Hungary Kft. évek óta a tengeri hal forgalmazás és a tengeri hal népszerűsítés kiemelkedő hazai szereplője. Szerepét és fontosságát mi sem mutatja jobban, minthogy Európa legjelentősebb tengeri hal tenyésztői Norvégiától Spanyolországig a SeaFood Hungary-t választották termékeik forgalmazójának. A Budaörsön található feldolgozó üzembe hetente két alkalommal érkezik friss áru három irányból is, így garantált a frissesség minden termékük esetében. Fejlett feldolgozási és csomagolási technikánknak köszönhetően termékeik hosszan frissek maradnak és teljesen konyhakészek.
Felhasználás
Alapos hőkezelés után fogyasztható
Tárolás
0 °C és +4 °C között tárolandó!
Forgalmazó
SeaFood Hungary Kft
2040 Budaörs, Károly Király utca 145.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Lazac |
Feldolgozott sárgaúszójú tonhal |
Tápérték: 100 g
Energia | 942 kJ/226 kCal |
Zsír | 16 g |
amelyből telített zsírsavak | 11 g |
Szénhidrát | 0.5 g |
amelyből cukor | 0.5 g |
Fehérje | 20 g |
Só | 0.9 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Hal |
Nyomokban tartalmazhat: |
Rákfélék |