SanLucar

SanLucar Primofiori fajtájú citrom, lédig

kb. 140 g
Prémium minőségTermelői

kb

 259 Ft 1 849 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Spanyolország, EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Frissítsd fel az ízlelőbimbókat

100 g citrom a javasolt napi C-vitamin bevitel felét biztosítja. A citromlé egyre több ember számára nyer teret, mint egészséges ecetpótló a salátaöntetekben.

"Vannak citromfajták" - mondja a SanLucar Mestertermelője, Maribel Poveda,- "ahol a fák azt teszik, amit akarnak. Egy évben sok kis gyümölcs terem, a következő évben viszont jóval kevesebb, de annál nagyobb." 

Az aratáskor a szárnyaknál vágják le őket, hogy a kitüremkedő ágak ne sértsék meg a szomszédos gyümölcsöket. Ezután párnázott vödrökbe teszik őket, hogy megvédjék őket a nyomástól.

Maribel arról is beszámolt, hogy számára a legkedvesebb időszak az aratás előtti pár nap. Ilyenkor a leggyönyörűbb a látvány a kertészetben. Olyan, mintha ezernyi kis nap lógna a fákon

Télen a citromjaik Spanyolországból származnak, majd júniustól októberig Argentínából, Dél-Afrikából és Chileből érkeznek.

Mitől különlegesek a SanLucar gyümölcsök?

  • Csak ott termesztik gyümölcseiket, ahol az adott gyümölcs számára optimálisak az éghajlati és talajviszonyok.
  • Különféle mérésekkel, pl. cukor-, lé- és savtartalom alapján meg tudják állapítani, hogy a gyümölcs megfelel-e a követelményeiknek, vagy várhat-e a betakarítás.
  • Minden gyümölcsöt kézzel szednek.
  • Minden gyümölcsöt a szigorú SanLucar irányelveink szerint termesztenek, amelyek gyakran szigorúbbak a törvényi előírásoknál.
  • Termelőik között sok a több évtizedes tapasztalattal rendelkező hagyományos vállalat.
  • Ha növényeik megbetegednek, mindig hasznos rovarokat használnak ennek leküzdésére. Csak akkor használnak növényvédő szereket, ha nincs alternatíva.
  • A betakarítás után a gyümölcsöket a megfelelő hőmérsékletre hűtik le a partnernek való kiszállításig.
  • Nem egyszerre szüretelnek, hanem több fázisban. A szüret megfelelő időpontja nagyon fontos.
  • Kiváló ÖKO-test minősítés.

Termelői információ

Gyerekkorodban is szeretted enni a nagymama gyümölcseit? Egyszerűen a kertjéből frissen szedett gyümölcsök íze volt a legjobb! A SanLucar alapítója, Stephan Rötzer esetében is ez volt a helyzet. És mivel meg akarta osztani ezt az érzést mindenkivel, úgy döntött, hogy elindítja a SanLucart. 1993 óta a SanLucar több mint 35 különböző gyümölcs- és zöldségfajtát termeszt világszerte, a világ több mint 90 országában – összhangban az emberrel és a természettel.

A SanLucar egy nemzetközi vállalat, ahol több mint 30 nemzetből érkeznek a munkatársak, ezért könnyen előfordulhat, hogy spanyolul, angolul, franciául esetleg arab nyelven üdvözölnek. A mintegy 3,200 dolgozó mindegyike hozzájárul ahhoz, hogy naponta körülbelül 830.000 kiló gyümölcs, zöldség, gyümölcslé és smoothie, sok ezer virág és növény 35 termesztő országból frissen eljusson hozzád.
Bár olyan színesek és változatosak a dolgozók, mint kínálatuk, a szívük ugyanazt a nyelvet beszéli. A SanLucar célja, hogy az élet és az egészség természetes örömét elhozzák a vásárlók mindennapjaiba.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.