
Horváth Rozi
Horváth Rozi Mustármag
20 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Horváth Rozi Mustármag
Ősidők óta ismert és használt fűszer. Fontos alapanyaga az asztali mustárnak, amely megtört és olajtól mentes fehér és fekete mustármag, ecet, só, bors, szegfűszeg, hagyma és tárkony keveréke.
Receptötlet
Házi mustár - Tradicionális ízeink újragondolva
Elkészítés: könnyű, 15 p
Költség: olcsó
Hozzávalók:
- 100 g Horváth Rozi mustármag
- 100 g olívaolaj
- 100 g fehérborecet
- 1 kk só
- 150 g víz
Elkészítése:
- A mustármag felét felforraljuk a vízzel, ezzel kicsit veszít a csípősségéből.
- Ezután minden alapanyagot egy magas falú edénybe töltünk, majd botmixerrel addig turmixoljuk, amíg kellőképpen sima lesz.
- Hagyhatjuk darabosra is, de lehet teljesen sima is, ehhez érdemes egy finom szövésű szűrőn átpasszírozni.
- Egy hétig, de legalább néhány napig érleljük.
- Lehet ízesíteni fokhagymával, különleges ecetekkel és olajokkal, de így önmagában is kiváló. Üvegekbe töltve akár ajándék is lehet. Minél több ideig hagyjuk a lezárt üvegekben, annál inkább összeérnek az ízek.
Tipp:
A teljesen selymes mustárhoz őröljük porrá a magokat néhány szem korianderrel.
Termelői információ
A Horváth Rozi termékek széleskörű fűszerek világát kínálják a fogyasztóik számára. A magyaros ételekhez szükséges fűszerektől kezdve egészen a távolkeleti ízekig elröpíthetik fantáziádat.
Tárolás
Száraz helyen tartandó
Forgalmazó
Kotányi Hungária Kft.
2045.Törökbálint
Tópark utca 6.
Összetevők
Mustármag egész,szárított |
Tápérték: 100 g
Energia | 0 kJ/0 kCal |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 0 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | g |
Só | 0 g |
Élelmi rost | 0 g |
Allergének
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Szójabab |
Tej |
Zeller |
Mustár |
Szezámmag |