
Csíki Csipsz
Csíki Csipsz Hagymásan-Tejfölös
50 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Csíki Csipsz Hagymásan-Tejfölös
Ezt a ropogós és gazdag fűszerezésű csipszet a telt ízek kedvelőinek ajánljuk, de elfogyasztása után garantáltan csak az ízélmény lesz “telt”.
- Gluténmentes
- Vegán
- Színezékmentes
- Pálmaolajmentes

Termelői információ
A székely pityóka olyan, mint a rock and roll: Amerikából jött, meghonosodott, és életszükségletté vált. Erdélyben a pityókatermesztésnek évszázados termelői tapasztalata és tradíciója van, és ez Székelyföldre különösen igaz.
A pityóka feldolgozása folyamán kizárólag minőségi, GMO mentes alapanyagokat használnak fel. A sütés folyamatánál különleges, 100% napraforgóolajat használnak, amely magas olajsav és telítetlen zsírsav tartalmának köszönhetően jó hatással lehet a koleszterinszintre. Nem használnak tartósítószereket, valamint minden fűszer és a teljes üzem igazoltan gluténmentes.

Felhasználás
Felbontás után azonnal fogyasztható
Tárolás
Szobahőmérsékleten tárolandó
Forgalmazó
Csíki Sör Magyarország Kft.
1051 Budapest,
Dorottya u. 1.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Burgonya | 62 % |
| napraforgóolaj | 32 % |
| Hagymás-tejfölös ízesítésű fűszerkeverék | 6 % |
| tejsavópor | |
| Hagyma | |
| Étkezési só | |
| élesztőkivonat | |
| Savanyúságot szabályozó anyag | |
| E270 - Tejsav | |
| E330 - Citromsav | |
| Fokhagyma | |
| Petrezselyem | |
| Aroma |
Tápérték: 100 g
| Energia | 2157 kJ/520 kCal |
| Zsír | 32 g |
| amelyből telített zsírsavak | 2.9 g |
| Szénhidrát | 48 g |
| amelyből cukor | 1.9 g |
| Fehérje | 7.4 g |
| Só | 1 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tej |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Szójabab |