![](https://www.kifli.hu/cdn-cgi/image/f=auto,w=500,h=500,q=75/https://cdn.kifli.hu/images/grocery/products/98517/98517-1712576276112.jpg)
Cloud 9 Ice Cream Desserts
Cloud 9 fagylaltdesszert, dió-körte-sajt
95 mlMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Cloud 9 fagylaltdesszert, dió-körte-sajt
Prémium minőségű magyar dióból készült fagylalt, gorgonzola fagylalt, körte öntettel, parajdi sós pörkölt dió törettel megszórva, egyetlen ellenállhatatlan kompozícióban. Adalékanyagmentes; 100%-ban természetes - növényi rostokból álló - stabilizátorral készül (lenmag, utifűmag és kukorica)
A Cloud 9 egyedülálló fagylaltjai és fagylaltdesszertjei új szintre emelik a fagyizás élményét. Fagylaltjaikhoz a gyümölcsöket, csokoládékat, magvakat a világ legjobb termelőitől szerzik be, sokszor közvetlenül. Szenvedélyük az új és különleges alapanyagokkal való kísérletezés. Fagyaltdesszertjeikben pedig mindezt az élményt a legfinomabb süteményekkel, szárított gyömölcsökkel, gyömölcs- vagy csokiöntettel és egyéb textúrákkal ötvözik. Termékeik között egyre több hozzáadott cukor nélküli, tejmentes- és vegán opciót kínálnak, mert kiemelten fontosnak tartják, hogy a minőség és az íz mellett az egészségtudatosság legyen a harmadik szempont amikor finomságaik mellett döntesz.
Termékleírás
Nem használnak mesterséges színezéket, térfogatnövelőt, ízfokozót, tartósítószereket. Tapasztalatból is tudják, hogy a fagylalt „szent háromságának” számító íz-állag-alapanyag harmóniáját a legjobb minőségű alapanyagok és eszközök mellett gondos odafigyeléssel, folyamatos fejlesztéssel és alázattal tudják elérni és fenntartani.
Termelői információ
Kilépve a klasszikus desszertek világából egy olyan prémium desszertezőt szerettek volna létrehozni, amely egyesíti a jelenleg ismert és népszerű cukrászsütemények komplex élményét a fagylalttal, ezáltal létrehozva egy új kategóriát, amely jelenleg nem létezik Franciaországtól keletre: a fagylalt desszertezőt. A hangsúly a desszert komplexitásán van, egyediségét az összeállított kombinációk adják. Olyan egyedülálló koncepcióról van szó, ahol a prémium fagylaltot nem gombócos fagylaltként jelenítik meg, hanem egy komplett fagyos desszertként, aminek egy eleme maga a fagylalt.
Tárolás
-18°C fokon tárolandó.
Forgalmazó
Ice Dream Kft.
1032 Budapest, Szentendrei út 89-95. IV. Ép. Fsz. 52.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Diós fagylalt | 39 % |
Teljes tej | |
Diópaszta | 14 % |
Cukor | |
Pirított dió | 6.7 % |
Tejszín | |
Sovány tejpor | |
Dextróz | |
szárított glükózszirup | |
növényi rostok | |
útifűmag | |
Lenmag | |
Kukorica | |
Tejfehérje | |
Étkezési só | |
Gorgonzolás fagylalt | 39 % |
Teljes tej | |
natúr krémsajt | |
sajtok | |
Félzsíros tejföl | |
Ivóvíz | |
Vaj | |
tejsavópor | |
Emulgeálósók | |
E339 - Nátrium-foszfátok | |
E450 - Difoszfátok | |
polifoszfátok | |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei | |
guargumi | |
Taramagliszt | |
Étkezési só | |
Tejszín | |
Cukor | |
Gorgonsola sajt | 10.7 % |
Tej | |
oltóenzim | |
tejsavbaktérium kultura | |
Penicillium | |
Étkezési só | |
szárított glükózszirup | |
Sovány tejpor | |
Dextróz | |
Körtés öntet | 10 % |
invertcukor szirup | |
Cukrozott körtepüré | 34 % |
Körte | 87 % |
invertcukor szirup | |
kakaóbab | |
Étcsokoládéval bevont ropogós gabonagolyó | |
Búzaliszt | |
Cukor | |
búzamaláta | |
Búzakeményítő | |
Térfogatnövelő szer | |
E500(ii) - Nátrium-hidrogén-karbonát | |
Kakaóvaj | |
természetes aroma | |
Természetes vanília-kivonat | |
Parajdi sós pirított diótöret | 5 % |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 1101 kJ/263 kCal |
Zsír | 14 g |
amelyből telített zsírsavak | 5.8 g |
Szénhidrát | 28 g |
amelyből cukor | 23 g |
Fehérje | 5.9 g |
Só | 2.1 g |
Élelmi rost | 1.9 g |
Allergének
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Szójabab |
Tej |
Diófélék |
Szezámmag |