

Rádi
BBQ csirkés párna
90 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 25 NAPIG
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
BBQ csirkés párna
Barbecues csirkével, vizes tésztából készült finomsütemény.
Termelői információ
A ’90-es évek végén hiányt éreztek a minőségi pékáruk területén és elhatározásuknak köszönhetően, az akkor még „csak” Eger város lakosságának a minőségi kiszolgálására alapították meg cégüket 1998-ban RÁDI Pékség Kft. néven.
Termékeik sikerének köszönhetően napjainkra Magyarország egyik vezető pékségévé nőtte ki magát cégük. A kezdetekben mindössze pár alkalmazottal működő, családias hangulatú pékségük mára több mint 150 főt alkalmaz, saját gépparkkal, illetve egy több mint 3000 m2 alapterületű termelő- és raktározó üzemmel rendelkezik. Termékeik minősége a RÁDI pékek kimagasló szakmai hozzáértése mellett a legmodernebb gépek és technológiák alkalmazásának is köszönhető.
Folyamatosan bővülő saját, illetve franchise üzlethálózataink mellet nagy áruházláncok is sikeresen értékesítik kiváló minőségű termékeinket. Továbbá partnereink között vannak gyorsétterem hálózatok, szállodák, kórházak és iskolák is.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Rádi Pékség Sütőipari Kft
3300 Eger, Kistályai u. 5.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
E211 - Nátrium-benzoát | |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei | |
E330 - Citromsav | |
E1414 - Acetilezett dikeményítő-foszfát | |
E450 - Difoszfátok | |
E516 - Kalcium-szulfát | |
E339 - Nátrium-foszfátok | |
E160a - Karotinek | |
E1420 - Acetilezett keményítő | |
Búzaliszt | |
Ivóvíz | |
Barbecue szósz | 12.9 % |
Sűrített paradicsom | |
kristálycukor | |
Mustár | |
Ivóvíz | |
Ételecet | |
Mustármag | |
kristálycukor | |
Étkezési só | |
Ételecet | |
karamellizált cukorszirup | |
Módosított kukoricakeményítő | |
finomított napraforgó étolaj | |
Étkezési só | |
Sűrítőanyag | |
E415 - Xantángumi | |
füstaroma | |
Fűszerek | |
Szegfűbors | |
Fahéj | |
tartósítószerek | |
Kálium-szorbát | |
E211 - Nátrium-benzoát | |
fokhagyma olaj | |
Fokhagyma | |
napraforgó étolaj | |
margarin | |
Finomított növényi olajok és zsírok változó arányban | |
Növényi zsírok (pálma) | |
Növényi olajok (napraforgó, pálma, repce) | |
Ivóvíz | |
Étkezési só | 1.5 % |
Emulgeálószer | |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei | |
Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav) | |
Sült csirkemell kockák | 6.6 % |
csirkemellfilé | 90 % |
Ivóvíz | |
tápiókakeményítő | |
Étkezési só | |
Maltodextrin | |
Bechamel mártás alappor | 3.3 % |
Módosított keményítő (acetilezett dikeményítő-foszfát) | |
tejsavópor | |
Növényi olajok (pálma, kókusz) | |
Laktóz | |
Búzakeményítő | |
glükózszörp | |
Étkezési só | |
Zselésítő anyagok (difoszfátok, kalcium-szulfát, nátrium-foszfátok) | |
Emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei) | |
Tejfehérje | |
Sűrítő anyag (nátrium-alginát) | |
tojásfehérje por | |
Aroma | |
Színezék (karotinok) | |
Reszelt trappista sajt | 2.7 % |
pasztőrözött tehéntej | |
Étkezési só | |
Sajtkultúrák | |
oltóenzim | |
Reszelt növényi zsír alapú készítmény | 2.7 % |
Ivóvíz | |
módosított keményítők | |
E1404 - Oxidált keményítő | |
E1420 - Acetilezett keményítő | |
E1422 - Acetilezett dikeményítő-adipát | |
Növényi zsír (pálma) | |
Zselatin | |
Étkezési só | |
Emulgeálósó (kálcium-foszfátok) | |
tejsavópor | |
Sűrítő anyag (xantángumi) | |
Tartósítószer (kálium-szorbát) | |
Színezék (karotinok) | |
burgonyapehely | |
Burgonya | |
Emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei) | |
Élesztő | |
Étkezési só | |
Felületkezelő anyag | |
Ivóvíz | |
Repceolaj | |
Tejfehérje | |
borsófehérje | |
búzarost | |
Maltodextrin | |
kristálycukor | |
Margarin II. | |
Finomított növényi olajok és zsírok változó arányban | |
Növényi zsírok (kókusz, pálma) | |
Növényi olajok (napraforgó, pálma, repce) | |
Ivóvíz | |
Emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei) | |
Étkezési só | |
Tartósítószerek (szorbinsav, kálium-szorbát) | |
Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav) | |
Aroma | |
Színezék (karotinok) | |
Fagyasztást elősegítő keverék | |
Búzaliszt | |
Búzaglutén | |
Lisztkezelő szer (aszkorbinsav) | |
Enzimek (BÚZA) | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 1277 kJ/305 kCal |
Zsír | 13 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.6 g |
Szénhidrát | 38 g |
amelyből cukor | 6.5 g |
Fehérje | 6.4 g |
Só | 2.1 g |
Élelmi rost | 1.9 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Tej |
Mustár |
Nyomokban tartalmazhat: |
Földimogyoró |
Szójabab |
Diófélék |
Zeller |
Szezámmag |
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |