Caffe Borbone

Caffe Borbone100% ESPRESSO NESPRESSO COMPATIBLE ALLUMINIUM CAPSULES

10 pcs
HUF 1,499 HUF 150 /pc

Delivery within 90 minutes

100+ customers have in favorites

Country: according to the current offer
please contact customer support for the exact information
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Caffe Borbone NP kapszulás 100% ESPRESSO őrölt kávé

Nespresso kompatibilis kapszulás 100% ESPRESSO őrölt kávé. 100% ROBUSTA. *A kifinomult robusta fajták gondosan válogatott mixéből egy intenzív keverék születik. Kifejezetten testes, intenzív, tartós ízzel. Egyedülálló kávé a mindig izgalmas élményért, felejthetetlen ízzel. ERŐS ÉS KRÉMES. Csokoládés és pirítós jegyek- közepesen pörkölt.

  • ERŐSSÉG (testesség) 9 -
  • INTENZITÁS 9 -
  • ÉDESSÉG 7. 

Termelői információ

Az 1997-ben Nápolyban, az Aromatika Srl cég jegyeként született Caffè Borbone az utánozhatatlan nápolyi espresso minőségét, elhivatottságát és szenvedélyét hozza el otthonodba, és ma a nemzeti kávépiac egyik vezetőjének tartják. A nápolyi márka a kávépiac trendjét követve 4 exkluzív, a legnépszerűbb kávégépekkel kompatibilis kapszulát jelent be és dob piacra. A gondos alapanyag-válogatásnak, az egyedi pörkölésnek és a legújabb technológiák felhasználásának köszönhetően a Borbone 5 féle illatot kínál, amelyek utánozhatatlan minőségűek: Blue Blend, testes és kiegyensúlyozott íz; Black Blend, krémes és tökéletes pörkölési fokú; Arany keverék, krémes állaggal és teljes ízzel, mint az igazi nápolyi eszpresszó; Red Blend, erős és jellegzetes íz; Green Blend, könnyed íny, de a valódi kávé jellegzetes tulajdonságainak feláldozása nélkül. A környezetre való odafigyelésből származik az új, komposztálható Caffè Borbone termékcsalád, a komposztálható és biológiailag lebomló hüvelyek és kapszulák, amelyek használat után a nedves szemetesbe dobhatók.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

In-Food 2000 Kft.
9021 Győr
Bajcsy-Zsilinszky út 27.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Composition

Robusta kávé100 %