
Nutella
Nutella kenhető kakaós mogyorókrém
1 000 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
"A Nutella® segítségével pozitív energiát biztosítunk, hogy a családok optimistán kezdhessék reggeleiket szerte a világon."
Termékinformáció
Fogyasztásra kész termék.

Termelői információ
A Nutella története egy inspiráló mese a szeretetről és szenvedélyről, ami kombinálva az alapanyagok gondos kiválogatásával és feldolgozásával, egy egyedi és páratlan terméket eredményezett. Így napjainkban sok-sok család kezdi a napot mosolyogva és Nutella-t kenve az egész világon. A Nutella eredetileg egy okos válasz volt egy nehéz problémára: a második világháborút követő kakaóhiányra.
Pietro Ferrero, egy piemonti olasz cukrász, édes, kenhető krémet készített mogyoróból, cukorból és egy kevéske - akkoriban igen ritka - kakaóból. A masszát cipó alakúra formázta - ezt lehetett később felszeletelni és kenyérszeletekre helyezni. A finomságot 'Giandujot' névre keresztelte, a kor híres karneváli karaktere után. A Ferrero vállalatot hivatalosan 1946. május 14-én alapították.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Forgalmazó
Ferrero Magyarország Kft.
1133 Budapest, Váci út 76.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Cukor | |
| Pálmaolaj | |
| Mogyoró | 13 % |
| Sovány tejpor | 8.7 % |
| Zsírszegény kakaópor | 7.4 % |
| Emulgeálószer | |
| Lecitinek (szója) | |
| Aroma | |
| vanillin |
Tápérték: 100 g
| Energia | 2252 kJ/539 kCal |
| Zsír | 30.9 g |
| amelyből telített zsírsavak | 10.6 g |
| Szénhidrát | 57.5 g |
| amelyből cukor | 56.3 g |
| Fehérje | 6.3 g |
| Só | 0.107 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Földimogyoró |
| Szójabab |
| Tej |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Diófélék |