
Lunter
Lunter Quick&Easy Bolognai tofus készétel
190 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 26 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Lunter Quick&Easy Bolognai tofus készétel
Termelői információ
A Lunter kis családi vállalkozásként kezdődött egy apró üzemben, amely elfért a besztercebányai családi házuk pincéjében. Inspirációt világszerte, de legfőképpen Ázsiában kerestek, végül is ott találták fel a tofut, és ott a leginkább elterjedt a fogyasztása. Családtagjaiknak, támogatóiknak és később a munkatársaiknak is köszönhetően évről évre növekedtek. A hangsúlyt a termékfejlesztésre helyezték, új technológiákba fektettek be. Napjainkban, csaknem harminc év elteltével gyártóüzemük szívét korszerű gyártósorok komplexuma képezi, egy több mint százszor nagyobb területen. Több mint kétszáz alkalmazottat foglalkoztatnak, gondos megközelítést alkalmazva feléjük.
Tárolás
+2°C és +8°C között tárolandó. Felbontás után tárold hűtve +8°C-on és fogyaszd el 24 órán belül. Ne tárold közvetlen fényben.
Forgalmazó
Real Nature Kft.
1023 Budapest, Ürömi utca 45. I/5.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
víz | |
Tofu | 26 % |
Szójabab | |
víz | |
paradicsompüré | 13 % |
Vöröshagyma | |
Repceolaj | |
szárított paradicsom | |
Fokhagyma | |
Cukor | |
Étkezési só | |
Fermentált szójabab | |
Fermentált búza -gluténmentes | |
Keményítő | |
Fűszerek | |
fűszernövények | |
Módosított keményítő | |
fűszerkivonat |
Tápérték: 100 g
Energia | 446 kJ/107 kCal |
Zsír | 5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.5 g |
Szénhidrát | 8.5 g |
amelyből cukor | 6.5 g |
Fehérje | 5.5 g |
Só | 1.3 g |
Élelmi rost | 2.9 g |
Allergének
Szójabab |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Mustár |