Cif Lemon Súrolókrém mikrokristályokkal

500 ml
 1 549 Ft 3 098 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

Cif Lemon súrolókrém mikrokristályokkal eltávolítja a makacs szennyeződéseket is a 100%-os ragyogó tisztaságért. Áthatol a legmakacsabb szennyeződéseken, mint az odaégett zsírfoltok és ételmaradékok, fürdőszobai vízkő lerakódások. Állagának köszönhetően könnyű leöblíteni, így hamar élvezheted a tökéletesen ragyogó tisztaságot. A mikroszemcsék hatékonyságának jóvoltából kis erőráfordítással újszerűvé varázsolhatod kedvenc tárgyaid. Használható nagytakarítás alkalmával és kisebb tisztításokhoz egyaránt. A Cif Lemon Súrolószer kellemes citrom illatával és mikrokristályaival tisztává varázsolja otthonod. A termék 250 ml-es és 500 ml-es kiszerelésben kapható. Ha más illatra vágysz próbáld ki a Cif Original vagy a Cif Pink Flower súrolószereket.

  • Hatékony súrolókrém a makacs szennyeződések ellen
  • 100%-os kosz eltávolítás
  • Mikrokristályokkal
  • Tisztaság kis erőfeszítéssel
  • Kellemes citrom illat
  • 100% ragyogás

Temelői információ

A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlőkendő formátumban is megtalálható.

A Cif-nél mi úgy gondoljuk, hogy egy csillogó és tiszta otthonban élvezetes igazán élni. Mindenki számára, minden nap szeretnénk megmutatni és megőrizni az otthonunkban lévő felületek szépségét. Ezért a Cif már 25 éve fejleszt olyan innovatív tisztítószereket, amelyek rongálás nélkül távolítják el a koszt, lenyűgöző eredményt biztosítva. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megismerhesd otthonod valódi szépségét.

Biztonsági Figyelmeztetés

Figyelem! Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN:Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Tartalmaz BENZISOTHIAZOLINONE-t. Allergiás reakciót válthat ki.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.