
Lee Kum Kee
Lee Kum Kee pekingi kacsa szósz
383 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Xtra ár:
2159 Ft
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Lee Kum Kee pekingi kacsa szósz
A kínai konyha egyik leghíresebb étele a pekingi kacsa. Tradicionálisan sütés után felszeletelik, hagymával és uborkával bambusz tálban gőzölt kínai palacsintába töltik. Igazán ropogóssá teszi a kacsa bőrét és finommá a húsát. A Pekingi kacsaszósz gyakran tartalmaz édes ízeket is, ami hozzájárul az étel gazdag és mély ízéhez, egyensúlyban van ezáltal az édes és sós ízvilág.
Természetesen sok más kínai étel ízesítésére is alkalmas a termék, felhasználható húsok, különféle tésztaételek vagy zöldségek ízesítésére is.
A márkáról
A Lee Kum Kee cég története 1888-ban kezdődött, amikor Lee Kum Sheung megalkotta híres osztrigaszószát Nanshuiban, Kínában. Fennállásának több mint 120 éve alatt elismert márkává vált szerte a világon, a kiváló minőségű és autentikus ázsiai szószok piacán.
Tárolás
Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó!
Forgalmazó
Ázsia Gastro Élelmiszer Kft.
1214 Budapest, Orion utca 14.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Cukor |
Erjesztett szójababpaszta |
víz |
Só |
Szójabab |
Búzaliszt |
víz |
paradicsompüré |
Sós szilva |
Szezámpaszta |
Szójaolaj |
Színezék |
E150a - Karamell |
Módosított kukoricakeményítő |
Fűszerek |
Stabilizáló |
E415 - Xantángumi |
Szója |
Búza |
ízfokozók |
E631 - Dinátrium-inozinát |
E627 - Dinátrium-guanilát |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 1046 kJ/248 kCal |
Zsír | 6.4 g |
amelyből telített zsírsavak | 1.3 g |
Szénhidrát | 43 g |
amelyből cukor | 43 g |
Fehérje | 2.6 g |
Só | 4.4 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Szójabab |
Szezámmag |