-31 %

Cif

Cif Power & Shine Konyhai zsíroldó spray

0,75 l
Kedvezmény vége: 4. 2.
1 199 Ft  1 749 Ft
1 599 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

700+ vásárló kedvence

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Különleges, könnyű formulánk narancs- és mandarinolajat tartalmaz. Azonnal segít oldani a zsírfoltokat. Nyomában nem marad más, csak csillogóan tiszta felületek és kellemes, citrusos illat a konyhában. 100% zsíroldás, 100% csíkmentes ragyogás.


Temelői információ

A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlőkendő formátumban is megtalálható.

A Cif-nél mi úgy gondoljuk, hogy egy csillogó és tiszta otthonban élvezetes igazán élni. Mindenki számára, minden nap szeretnénk megmutatni és megőrizni az otthonunkban lévő felületek szépségét. Ezért a Cif már 25 éve fejleszt olyan innovatív tisztítószereket, amelyek rongálás nélkül távolítják el a koszt, lenyűgöző eredményt biztosítva. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megismerhesd otthonod valódi szépségét.

Biztonsági Figyelmeztetés

Figyelem! Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. A por vagy a köd belélegzése tilos. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

limonene
benzisothiazolinone
illatanyag
nem ionos felületaktív anyag