Kitchin

Kitchin Vörös lencse

500 g
Nagyszerű ajánlat
799 Ft 1 598 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Kanada,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

KITCHIN Vörös lencse

A vörös lencse egy könnyen elkészíthető, enyhe, kellemes ízű tápláló és sokoldalú alapanyag, amely számos ételhez hozzáadhat extra ízt és táplálkozási értéket, sokféle fűszerrel és zöldséggel jól párosítható.

Előnyei

  • Táplálóak: A vörös lencsék jó fehérje-, rost-, vas-, kálium- és egyéb tápanyagforrások. Emellett alacsony a zsír- és nátriumtartalmuk. Segíthet a teltségérzet fenntartásában és az egészséges emésztés támogatásában.
  • Gyors főzés: A vörös lencse viszonylag gyorsan megfő, így ideális választás lehet akkor, ha kevés idő áll rendelkezésre az ételkészítésre.
  • Variálhatóak: A vörös lencséket számos ételben fel lehet használni, például levesekben, pörköltekben, salátákban és currykben. Pépesíthetők és felhasználhatók hummusz, mártások és krémek készítéséhez.Kiváló fehérjeforrásként szolgálhat vegetáriánus. és vegán ételekhez is.
  • Megfizethetőek: A vörös lencse nagyon megfizethető ételválasztás. Kiváló növényi fehérjeforrás, ami olcsóbb alternatívát jelent az állati eredetű fehérjékhez képest.

A márkáról

Fedezd fel a Kitchint: A kiemelkedő ár-érték arány garanciája
Keresed az ideális kombinációt a minőség és az ár között? Ne keresgélj tovább! A Kitchin mindenkit lenyűgöz a minőségével és megfizethetőségével.
Mi teszi a Kitchint a legjobb választássá?

  1. Kiváló minőség: Minőségi anyagok, precíz gyártás és alapos minőségellenőrzés - minden egyes Kitchin termék mögött a kiválóság áll.
  2. Megfizethetőség: A Kitchin hisz abban, hogy minőségi termékeknek nem kell vagyonokba kerülniük. Minden termékünk kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkezik, hogy mindenki számára elérhető legyen.

Ne elégedj meg kevesebbel! Próbáld ki ma a Kitchint, és tapasztald meg az igazi minőséget megfizethető áron!

Hallottál már a Miil, Dacello, Moddia, Pappudia, Ubomi és Yutto saját márkáinkról? Mindannyian a remek ár-érték arányú család tagjai. Ezeket a márkákat választva minőségi termékeket vásárolhatsz kiváló áron!

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

vörös lencse

Tápérték: 100 g

Energia1260 kJ/302 kCal
Zsír0.8 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát34 g
amelyből cukor1.9 g
Fehérje26 g
0.01 g
Élelmi rost25 g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Szójabab
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.