-31 %

Persil

Persil Discs Stain removal mosókapszula

34 db
Kedvezmény vége: 6. 18.
5 799 Ft  8 499 Ft
171 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Persil DISCS mosószer koncentrátum gépi mosáshoz, fehér és világos ruhadarabokhoz.

Fedezze fel az eddigi legerősebb folteltávolítónkat! Persil DISCS EXPERT Stain Removal új továbbfejlesztett tisztító öszetevőket tartalmazó formulával a LEGJOBB teljesítményünkért. Kiváló tisztaságot, ragyogást és hosszantartó frissességet biztosít ruhái számára, miközben elbánik a legmakacsabb foltokkal. A kellemetlen szagokkal is felveszi a harcot, egyedülálló szagsemlegesítő technológiájának köszönhetően. Tapasztalja meg a Persil DISCS 4 az 1-ben erejét, csak dobja a kapszulát a mosógépbe és hagyja, hogy megtörténjen a varázslat.

  • Színezékektől és tartósítószerektől mentes
  • Természetes eredetű összetevők
  • 92% biológiailag lebomló összetevők*
  • 100%-ban újrahasznosítható csomagolás

A Persil DISCS mosókapszulák formulája még alacsony hőfokon is rendkívül hatékony, így hideg vizes mosás során is alapos tisztítást biztosít ruhái számára energiát megtakarítva. A műanyaghulladék csökkentése érdekében a doboz a palást eltávolítását követően 100%-ban újrahasznosítható, illetve a palást 90% újrahasznosított papírt tartalmaz.

* Szerves összetevőkre vonatkozóan OECD 301/302 alapján

Használat

Használat előtt olvasd el a használati útmutatót! 

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű / szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Előírásszerű használat esetén nem áll fenn veszély.

Tárolás

5 - 40°C között, száraz helyen tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.