SanLucar

SanLucar szájérett Hass avokádó (1 db)

220 g
Prémium minőségTermelői
1 299 Ft 5 905 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Spanyolország, EU, Chile, EU-n kívül,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A SanLucar szájérett avokádó jellegzetessége, hogy a héja vastagabb, emiatt kívülről keményebbnek, akár érettlennek is tűnhet. A beltartalom viszont puha és érett. 

Hass avokádóik termékeny talajokon nőnek és virágoznak nagy magasságban, trópusi és szubtrópusi régiókban. A lehető legtermészetesebben és az erőforrásokat a lehető legjobban kímélő módon termesztik őket. Természetes ragadozókra támaszkodnak a kártevők ellen, és csepegtető öntözést alkalmaznak a víztakarékosság érdekében.

Ha kemény gyümölcsöt veszünk, az szobahőmérsékleten 2-3 nap alatt megérik, megpuhul, s ha felvágjuk viszonylag hamar megbarnul. 

Érdekessége

Az avokádó magas energiatartalmú és kitűnő telítetlen zsírsavforrás, amely jót tesz a szív- és érrendszernek. Gazdag vitaminokban is: C-vitamin, a B csoport vitaminjai, A-elővitamin, és valami még eredetibb: antioxidáns E-vitamint is tartalmaz. Ásványi anyag és nyomelem-tartalma magas és sokszínű. Újratölti a szervezetet káliummal, magnéziummal, vassal, cinkkel, rézzel és magánnal. A féléretten szedett avokádó húsa gyenge és könnyen emészthető. Fogyasszuk hozzáadott zsiradék nélkül, egyszerűen citrommal, kis sóval és borssal ízesítve.

Mitől különlegesek a SanLucar gyümölcsök?

  • Csak ott termesztik gyümölcseiket, ahol az adott gyümölcs számára optimálisak az éghajlati és talajviszonyok.
  • Különféle mérésekkel, pl. cukor-, lé- és savtartalom alapján meg tudják állapítani, hogy a gyümölcs megfelel-e a követelményeiknek, vagy várhat-e a betakarítás.
  • Minden gyümölcsöt kézzel szednek.
  • Minden gyümölcsö a szigorú SanLucar irányelveink szerint termesztenek, amelyek gyakran szigorúbbak a törvényi előírásoknál.
  • Termelőik között sok a több évtizedes tapasztalattal rendelkező hagyományos vállalat.
  • Ha növényeik megbetegednek, mindig hasznos rovarokat használnak ennek leküzdésére. Csak akkor használnak növényvédő szereket, ha nincs alternatíva.
  • A betakarítás után a gyümölcsöket a megfelelő hőmérsékletre hűtik le a partnernek való kiszállításig.
  • Nem egyszerre szüretelnek, hanem több fázisban. A szüret megfelelő időpontja nagyon fontos.
  • Kiváló ÖKO-test minősítés.

 

Felhasználás

Az avokádó nagyon sokféle ételhez alkalmas. A gyümölcsöt önmagában is fogyaszthatod, saláták ízletes alapanyagaként, finom guacamole-t vagy akár édes avokádókrémet varázsolhatsz belőle. És az avokádó is finom zöldturmixokban.

Termelői információ

A SanLucar egy nemzetközi vállalat, ahol több mint 30 nemzetből érkeznek a munkatársak, ezért könnyen előfordulhat, hogy spanyolul, angolul, franciául esetleg arab nyelven üdvözölnek. A mintegy 3,200 dolgozó mindegyike hozzájárul ahhoz, hogy naponta körülbelül 830.000 kiló gyümölcs, zöldség, gyümölcslé és smoothie, sok ezer virág és növény 35 termesztő országból frissen eljusson hozzád.
Bár olyan színesek és változatosak a dolgozók, mint kínálatuk, a szívük ugyanazt a nyelvet beszéli. A SanLucar célja, hogy az élet és az egészség természetes örömét elhozzák a vásárlók mindennapjaiba.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

avokádó