Domestos

Domestos Extended Power Fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer Pine Fresh

0,75 l
1 299 Ft 1 732 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Sokoldalú tisztítószer és hatásos fegyver a kórokozók ellen az egész házban. A Domestos hatékony a baktériumok, gombák, spórák és vírusok ellen. A Domestos Extended Power vízkőlerakódást gátló hatóanyagot tartalmaz. Megtapad a víz szintje alatt is, eltávolítja a koszt és gátolja a vízkő lerakódását. Használd WC frissítő blokkal a maximális frissességért.

  • Elpusztítja a baktériumokat
  • Segít meggátolni a vízkőlerakódást
  • Friss fenyő illattal
  • Higiénikus tisztaság

Használat

  • Hígítva fertőtlenítéshez:
    - Nagyobb felületeken (pl. padlók, csempék, élelmiszerrel érintkező felületeken): 180 ml Domestos / 5 liter víz. Hagyd a felületre rászáradni. Ne használd hígítás nélkül a padlón! Élelmiszerrel érintkező felületekről 60 perc után vízzel alaposan öblítsd le. Erősen szennyezett felületek esetében a fertőtlenítés előtt távolítsd el a szennyeződést.
    - Mosogatókendők, szivacsok: oldj fel 90 ml Domestost 2,5 liter vízben, áztasd 60 percig.
  • Hígítva fehérítéshez:
    - Adj 20 ml Domestost 5 liter vízhez, hagyd ázni benne a ruhaneműt egy éjszakán át, majd öblítsd ki. Mindig műanyag edényt használj. Használható szennyvízülepítővel rendelkező házakban is. 1 kupak = 15 ml.

Biztonsági figyelmeztetés

Veszély! Használat előtt olvassd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Fémekre korrozív hatású lehet. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti edényben tartandó. Kerüld az anyag környezetbe való kijutását. Védőkesztyű használata kötelező. Szemvédő / arcvédő használata kötelező. Védőruha használata kötelező. A por vagy a köd belélegzése TILOS. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal vedd le. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni.TILOS hánytatni. Rosszullét esetén azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Az edényt kérjük helyezd el hulladékként kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Elzárva tárolandó. Veszélyes alkotórészek : nátrium-hidroxid, nátrium-hipoklorit oldat, 95% aktív klór, COCAMINE OXIDE.Figyelem! Ne használd együtt más termékekkel. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

nem ionos felületaktív anyagok
illatanyag
szappan
fertőtlenítőszernátrium-hipoklorit
klór alapú fehérítőszer/fertőtlenítőszernátrium-hipoklorit