Okos döntés

Mill & Mortar

Mill&Mortar BIO Szecsuáni bors - egész

30 g
BIO
Kedvezmény vége: 6. 18.
4 159 Ft 
138 640 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárló kedvence

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Mill&Mortar Szecsuáni bors - egész

A Sichuan Timut borsnak lenyűgözően különleges íze van, enyhe csípősséggel és erős citrus jegyekkel, amely enyhe bizsergést és meleg érzést okoz. Ökológiai módon termesztik Nepálban.

A szecsuáni bors egy olyan fűszer, amelyet a szecsuáni borsbokor magvainak őrlésével állítanak elő. Ez a fűszer jellemzően különleges, citrusos, fűszeres ízt ad az ételeknek. Használható kínai és ázsiai ételekhez, de sok más ételhez is, ha valaki különleges ízt és illatot akar adni neki.

A márkáról

A Mill&Mortar célja a maga teljes egyszerűségében az, hogy elmesélje az elképesztő történeteket a fűszerekről, inspirációt és hozzávalókat biztosítson ételeid fűszerezéséhez. Fűszereik kiválasztásakor a "termék származásának elvét" követik, ami azt jelenti, hogy a következőket keresik kiválasztáskor:

  • Fűszerek, amelyeknek olyan a külleme, illata és íze, mint betakarításkor.
  • Tudják, mikor és hogyan termesztik és takarítják be. Szeretnék biztosítani, hogy a folyamat fenntartható legyen; hogy a talaj erőforrásai nem merüljenek ki és hogy az emberek, állatok vagy más ökoszisztémák sértetlenek maradjanak.
  • Egyedi termékek, amelyek történeteket mesélnek el azokról az emberekről, akik keményen dolgoznak, hogy valami egyedit hozzanak létre.

A fűszer minősége a legfontosabb – szeretnék, ha fogyasztóikat olyan termékek használatára ösztönöznék, amelyek gazdagítják életmódjukat, miközben jól mutatnak a konyhai polcon.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Gyártó

The Mill & Mortar 
Staktoften 22 C,2950 Vedbæk, Denmark


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Timut Peber
Szecsuáni változat