Semiramis kávé

Semiramis Guatemala San Miguelito szemes kávé - közepes

250 g
4 499 Ft 17 996 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárló kedvence

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Semiramis Guatemala San Miguelito szemes kávé - közepes

Guatemala rendkívül izgalmas ország, gazdag őslakos kultúrával és lenyűgöző természetes élőhelyekkel. Tájképének legszembetűnőbb vonásai a 37 vulkán, amelyek közül három a mai napig működik. Ezek a vulkánok nem csak a környezet részét képezik, hanem a guatemalai kávék jellegzetes karakterét is megadják.


A San Miguelito kávérégió az Agua, az Acatenango és a Fuego között található, amelyek közül a Fuego ráadásul a mai napig működő vulkán, a guatemalai aktív vulkánok egyike. A vulkáni kőzet ideális a kávé számára, a meleg nappalok, a rendszeres esőzés, a 70% körüli páratartalom, a hűvös éjszakák és nagy magasság jellemzik ezt a termőterületet, ideális feltételeket teremtve a kávé termesztéséhez és annak feldolgozásához.
A San Miguelből származó kávék ugyanolyan egyediek, mint maga a helyszín, az itt termett kávék megmutatják mindazt, amit Guatemala nyújtani tud, beleértve a markáns savasságot, az illatos aromát, a kiegyensúlyozott testet és a tiszta, hosszan lecsengő ízt.

Termelői információ

A SEMIRAMIS Kft. több mint 25 éve foglalkozik kávépörköléssel és forgalmazással. Évente közel 25-30 tonna kézzel válogatott arabica kávét importálnak több mint 20 országból. Saját pörkölő üzemükben bécsi, francia és olasz módon pörkölnek. Vásárlóik így mindig friss pörkölt kávét kapnak. A magas színvonalú kiszolgálás elismeréseként 2004-ben a Corporate Club díját kapták meg. Minél magasabb színvonal elérése érdekében a Speciality Coffee Assosiation tagjai. Céljuk, hogy Magyarországon egyre magasabb szintű kávékultúra kialakulásához járuljanak  hozzá.

Tárolás

Felbontás után javasoljuk hűtőben tárolni, hogy minél tovább élvezhesd eme különleges kávé zamatát.

Forgalmazó

FCB Hungary Zrt.
1028 Budapest, Hidegkúti út 90/B.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

100% Arbica kávé

Tápérték: 100 g

Energia732 kJ/175 kCal
Zsír12 g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát1 g
amelyből cukor1 g
Fehérje13 g
0.03 g
Élelmi rost g