Semiramis kávé

Semiramis Brazil Cerrado szemes kávé - közepes

250 g
3 599 Ft 14 396 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárló kedvence

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Semiramis Brazil Cerrado szemes kávé - közepes

Brazília igazi kávénagyhatalom, amely már több mint 200 éve látja el a világot és Európát jó minőségű kávéval. Jelenleg a világ legnagyobb kávétermesztője, az összmennyiség egyharmada nála terem. Kínálatában számos fajta található, kávécserjéinek háromnegyede Arabica.


A brazil finkák, azaz farmok különlegessége elhelyezkedésükből, természeti adottságaikból fakad, hiszen itt a kávécserjék 400 és 1600 méterrel a tengerszint felett növekednek, ideális klimatikus viszonyok között. A Cerrado elnevezésű terület javarészt 900 méteres magasságon terül el, a hatalmas kiterjedésű élőhely trópusi, szubtrópusi klímával rendelkezik, amely remek környezetet biztosít a Brazil Cerrado kávé számára.

Az itt termett Brazil Cerrado kávét természetes eljárásokkal dolgozzák fel, a szárítás során a gyümölcshúst részben vagy egészben a szemeken hagyják, így a kávébab különleges, gyümölcsös jegyekkel gazdagszik. A krémes, sima testű, alacsony savtartalmú, kiegyensúlyozott kávé gyakorta hordoz diós ízjegyeket magában, világos pörkölés mellett karamelles ízei is jól kivehetők, közepes pörkölés esetében a csokoládésabb ízek kerülnek előtérbe.

Termelői információ

A SEMIRAMIS Kft. több mint 25 éve foglalkozik kávépörköléssel és forgalmazással. Évente közel 25-30 tonna kézzel válogatott arabica kávét importálnak több mint 20 országból. Saját pörkölő üzemükben bécsi, francia és olasz módon pörkölnek. Vásárlóik így mindig friss pörkölt kávét kapnak. A magas színvonalú kiszolgálás elismeréseként 2004-ben a Corporate Club díját kapták meg. Minél magasabb színvonal elérése érdekében a Speciality Coffee Assosiation tagjai. Céljuk, hogy Magyarországon egyre magasabb szintű kávékultúra kialakulásához járuljanak  hozzá.

Tárolás

Felbontás után javasoljuk hűtőben tárolni, hogy minél tovább élvezhesd eme különleges kávé zamatát.

Forgalmazó

FCB Hungary Zrt.
1028 Budapest, Hidegkúti út 90/B.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Arbica kávé100 %

Tápérték: 100 g

Energia732 kJ/175 kCal
Zsír12 g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát1 g
amelyből cukor1 g
Fehérje13 g
0.03 g
Élelmi rost g