
Morbidi
Morbidi Kék nemespenésszel érlelt zsíros félkemény juhsajt
350 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 11 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Morbidi Kék nemespenésszel érlelt zsíros félkemény juhsajt
Ez egy pasztőrözött tejjel előállított Pecorino sajt, a feldolgozás során a penicillium Roqueforti kerül a tejbe. Körülbelül 15/20 nap múlva lyukakat készítenek, ami elősegíti a belső penész növekedését a szellőzés miatt. A teljes érlelés körülbelül 60/90 nap után következik be, majd becsomagolják, hogy fenntartsák a forma megfelelő érését. Kinyitva a pecorino kompakt fehér paszta, a Roqueforti penészgomba jellegzetes kék erezetével. Finom és nem agresszív íze jellemzi.
Felhasználási javaslat
- Aperitifként: vágódeszkán édes borokkal, mint a Passito vagy a Vin Santo ajánlott kóstolni, aszalt gyümölcsök, méz, zselé és felvágottak kíséretében.
- Salátában: Rucola saláta, körte, kék sajt, dió és méz.
- Szendvicsben: kiváló minőségű szendvics töltésére szolgál
A márkáról
Az egész 1925-ben kezdődött, egy kis tejüzemből Siena óvárosában. Ettől kezdve a helyiek számára a Morbidi név a „jól étkezni” szinonimává vált. Az évek során a Morbidi család mindig képes volt újítani és szembeszállni a kihívásokkal, és az 1940-es években a legrégebbi helyi hagyományokhoz híven a sertéshússal, majd a juhtejtel kezdtünk foglalkozni. Nemzedékek során modern vállalkozássá nőttük ki magunkat a fenntarthatóságra és a rövid ellátási láncra, de soha nem felejtettük el, honnan indultunk: egy csodálatos helyen, amely továbbra is készen áll arra, hogy fogadjon mindenkit, aki áthalad Siena szívében. . Ha egy pillanatnyi boldogságra és energiára van szüksége, a remek megoldás a Morbidi felvágottak és sajtok kóstolása egy jó bor és barátok kíséretében. Kezdettől fogva érezni a sajtokban rejlő kemény munka illatát, és amikor megkóstoljuk a természetes és válogatott juhtej esszenciáját, úgy tűnik, hogy Toszkána jellegzetes táján van. Azonban ha megeszi őket, érezni fogod a lágy ízt a szádban. Erős íze lehetővé teszi az elégedettség érzését és különleges energiát ad. Ha megeszel egy sajtot és egy szalámit, nem tudsz abbahagyni, az biztos, hogy Morbidi családjának eredetijét eszed, és kezdődik a boldogság.
Tárolás
+4°C és +14°C között tárolandó
Forgalmazó
SALCIS sas di Morbidi A. & C Strada Provinciale Colligiana
33 – 53035 Monteriggioni SIENA – OLASZORSZÁG
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
pasztőrözött juhtej |
Penicillum roqueforti |
Étkezési só |
oltóenzim |
Tápérték: 100 g
Energia | 1550 kJ/374 kCal |
Zsír | 32 g |
amelyből telített zsírsavak | 27 g |
Szénhidrát | 0.2 g |
amelyből cukor | 0.2 g |
Fehérje | 29 g |
Só | 1.8 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |