

Morbidi
Morbidi Pecorino Toscano DOP oltalom zsíros kemény juhsajt
350 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Morbidi Pecorino Toscano DOP oltalom zsíros kemény juhsajt
Ez egy kizárólag juhtejből készült Pecorino sajt, amely Toszkána tanúsított területeiről származik, és amelyet a fűszegénység jellemez, de gazdag olyan alapvető dolgokban, amelyek különösen aromásak, mint a „nepitella” (menta típusa), a vadmenta, a kakukkfű, rucola" és mások.
A Honvédelmi Hatóság előírásai szerint, hagyományos munkavégzés alapján készül. A termék azonnali ízzel és pásztorsággal jelenik meg, és a gyártás után 20 nappal fogyasztható.
Felhasználási javaslat
- Aperitifként: vörösborral, vágódeszkán ajánlott kóstolni, aszalt gyümölcsök és felvágottak kíséretében
- Tésztában: Ravioli tészta Pecorino Toscano DOP-val és zsályával.
- Salátában: zöldsalátával, toszkán kenyérrel, Pecorino Toscano DOP-val, lime-mal és extra szűz olívaolajjal.
A márkáról
Az egész 1925-ben kezdődött, egy kis tejüzemből Siena óvárosában. Ettől kezdve a helyiek számára a Morbidi név a „jól étkezni” szinonimává vált. Az évek során a Morbidi család mindig képes volt újítani és szembeszállni a kihívásokkal, és az 1940-es években a legrégebbi helyi hagyományokhoz híven a sertéshússal, majd a juhtejtel kezdtünk foglalkozni. Nemzedékek során modern vállalkozássá nőttük ki magunkat a fenntarthatóságra és a rövid ellátási láncra, de soha nem felejtettük el, honnan indultunk: egy csodálatos helyen, amely továbbra is készen áll arra, hogy fogadjon mindenkit, aki áthalad Siena szívében. . Ha egy pillanatnyi boldogságra és energiára van szüksége, a remek megoldás a Morbidi felvágottak és sajtok kóstolása egy jó bor és barátok kíséretében. Kezdettől fogva érezni a sajtokban rejlő kemény munka illatát, és amikor megkóstoljuk a természetes és válogatott juhtej esszenciáját, úgy tűnik, hogy Toszkána jellegzetes táján van. Azonban ha megeszi őket, érezni fogod a lágy ízt a szádban. Erős íze lehetővé teszi az elégedettség érzését és különleges energiát ad. Ha megeszel egy sajtot és egy szalámit, nem tudsz abbahagyni, az biztos, hogy Morbidi családjának eredetijét eszed, és kezdődik a boldogság.
Tárolás
+4°C és +14°C között tárolandó
Forgalmazó
SALCIS sas di Morbidi A. & C Strada Provinciale Colligiana
33 – 53035 Monteriggioni SIENA – OLASZORSZÁG
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
E235 - Natamicin |
E202 - Káliumszorbát |
pasztőrözött juhtej |
Étkezési só |
oltóenzim |
mikrobatenyészet |
Tartósítószerek a kéregben |
Tápérték: 100 g
Energia | 1446 kJ/349 kCal |
Zsír | 28 g |
amelyből telített zsírsavak | 16 g |
Szénhidrát | 1.3 g |
amelyből cukor | 1.3 g |
Fehérje | 22 g |
Só | 1.6 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |