
Morbidi
Morbidi Nemespenésszel érlelt zsíros lágy juhsajt
400 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 14 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Morbidi Nemespenésszel érlelt zsíros lágy juhsajt
Ez egy Pecorino sajt, amelyet pasztőrözött tejjel állítanak elő. A feldolgozás során a Candidum pennicillum közvetlenül a kazánba kerül. A túrót nagy darabokra törik (mint a dió), hogy megőrizze a nedvességet és krémes legyen. Körülbelül 15 nap elteltével a felületen az első penészképződéskor papírba csomagolják. A teljes érés körülbelül 30/40 nap után következik be. Az érleléssel a termék krémessé és zamatúvá válik, ezért papírba csomagoljuk, hogy fenntartsuk a forma megfelelő érését. Lágy pecorino sajt krémes és lágy állaggal, héjában fehér penészgomba, édes és finom íz.
A márkáról
Az egész 1925-ben kezdődött, egy kis tejüzemből Siena óvárosában. Ettől kezdve a helyiek számára a Morbidi név a „jól étkezni” szinonimává vált. Az évek során a Morbidi család mindig képes volt újítani és szembeszállni a kihívásokkal, és az 1940-es években a legrégebbi helyi hagyományokhoz híven a sertéshússal, majd a juhtejtel kezdtünk foglalkozni. Nemzedékek során modern vállalkozássá nőttük ki magunkat a fenntarthatóságra és a rövid ellátási láncra, de soha nem felejtettük el, honnan indultunk: egy csodálatos helyen, amely továbbra is készen áll arra, hogy fogadjon mindenkit, aki áthalad Siena szívében. . Ha egy pillanatnyi boldogságra és energiára van szüksége, a remek megoldás a Morbidi felvágottak és sajtok kóstolása egy jó bor és barátok kíséretében. Kezdettől fogva érezni a sajtokban rejlő kemény munka illatát, és amikor megkóstoljuk a természetes és válogatott juhtej esszenciáját, úgy tűnik, hogy Toszkána jellegzetes táján van. Azonban ha megeszi őket, érezni fogod a lágy ízt a szádban. Erős íze lehetővé teszi az elégedettség érzését és különleges energiát ad. Ha megeszel egy sajtot és egy szalámit, nem tudsz abbahagyni, az biztos, hogy Morbidi családjának eredetijét eszed, és kezdődik a boldogság.
Tárolás
+4°C és +14°C között tárolandó
Forgalmazó
SALCIS sas di Morbidi A. & C Strada Provinciale Colligiana
33 – 53035 Monteriggioni SIENA – OLASZORSZÁG
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
pasztőrözött juhtej |
Étkezési só |
oltóenzim |
Mikrobtenyészet |
penicillium candidum |
Tápérték: 100 g
Energia | 1339 kJ/323 kCal |
Zsír | 27 g |
amelyből telített zsírsavak | 18 g |
Szénhidrát | 1 g |
amelyből cukor | 1 g |
Fehérje | 18 g |
Só | 1.6 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |