
Morbidi
Morbidi Ricotta stagionata con tartufo - Szarvasgombás félzsíros ricotta juhtejből
180 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Morbidi Ricotta stagionata con tartufo - Szarvasgombás félzsíros ricotta juhtejből
A ricotta (szó szerint "újrafőtt") a kazein sajtkészítése után visszamaradt fehérjék koagulálásával készül, a tejsavó fehérjéiből származik, amely a folyadéknak az a része, amely a sajt során elválik a túrótól. ezalatt adjuk hozzá a különböző fűszereket. A tejsavófehérjék koagulációs folyamata a tejsavó 80-90 °C-os melegítésével megy végbe. A legrégebbi módszer a szérum felmelegítése a ricottára várva. Ezt a módszert követve dolgozunk, kézzel szedjük és rétegenként rakjuk be a formába. Ebben a pillanatban egy éjszakán át kemencében szárítjuk őket, és kész is a termék.
Tésztákhoz ajánljuk
A márkáról
Az egész 1925-ben kezdődött, egy kis tejüzemből Siena óvárosában. Ettől kezdve a helyiek számára a Morbidi név a „jól étkezni” szinonimává vált. Az évek során a Morbidi család mindig képes volt újítani és szembeszállni a kihívásokkal, és az 1940-es években a legrégebbi helyi hagyományokhoz híven a sertéshússal, majd a juhtejtel kezdtünk foglalkozni. Nemzedékek során modern vállalkozássá nőttük ki magunkat a fenntarthatóságra és a rövid ellátási láncra, de soha nem felejtettük el, honnan indultunk: egy csodálatos helyen, amely továbbra is készen áll arra, hogy fogadjon mindenkit, aki áthalad Siena szívében. . Ha egy pillanatnyi boldogságra és energiára van szüksége, a remek megoldás a Morbidi felvágottak és sajtok kóstolása egy jó bor és barátok kíséretében. Kezdettől fogva érezni a sajtokban rejlő kemény munka illatát, és amikor megkóstoljuk a természetes és válogatott juhtej esszenciáját, úgy tűnik, hogy Toszkána jellegzetes táján van. Azonban ha megeszi őket, érezni fogod a lágy ízt a szádban. Erős íze lehetővé teszi az elégedettség érzését és különleges energiát ad. Ha megeszel egy sajtot és egy szalámit, nem tudsz abbahagyni, az biztos, hogy Morbidi családjának eredetijét eszed, és kezdődik a boldogság.
Tárolás
+4°C és +14°C között tárolandó
Forgalmazó
SALCIS sas di Morbidi A. & C Strada Provinciale Colligiana
33 – 53035 Monteriggioni SIENA – OLASZORSZÁG
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Tejsavó pasztőrözött juhtejből | |
pasztőrözött juhtej | |
szarvasgomba | 0.5 % |
Tuber Aestivum Vitt. | |
Étkezési só | |
oltóenzim |
Tápérték: 100 g
Energia | 1241 kJ/299 kCal |
Zsír | 22 g |
amelyből telített zsírsavak | 15 g |
Szénhidrát | 5 g |
amelyből cukor | 5 g |
Fehérje | 20 g |
Só | 2.6 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |