Floraszept

Flóraszept konyhai zsíroldó 750 ml

0,75 l
1 299 Ft 1 732 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

700+ vásárló kedvence

Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 1 199 Ft
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Gyorsan ható zsíroldó formula citrus kivonattal, amely eltávolítja a makacs, zsíros szennyeződéseket a konyhai felületekről, és az odaégett ételmaradékok eltávolításában is segít. Használható az égőfejeken, a szagelszívón, a sütőben, a polcokon, a tűzhelyen és a csempén is.
50%-ban újrahasznosított műanyagot tartalmazó flakon.

Használat

Permetezze a felületre. Hagyja hatni néhány másodpercig, majd törölje le egy nedves ronggyal. Makacs szennyeződés esetén, hagyja hatni egy percig, mielőtt letörli. A legjobb eredményért, tisztítás után törölje át a felületet egy száraz ronggyal.

Biztonsági figyelmeztetés

Ne használja festett vagy fa felületeken, anódkezelt alumíniumon, linóleumon vagy kezeletlen kő felületen. Alaposan öblítse le márvány, természetes kő, festett fém vagy vitrokerámia felületen való használat után. Mindig hideg felületen használja. Ne használja készülékek feliratain, és mindig kövesse a készüléke vagy a felülethez tartozó használati utasítást is. Új vagy szokatlan felületek esetén próbálja ki először a terméket egy kis, nem feltűnő helyen.

  • Súlyos szemirritációt okoz.
  • Gyermekektől elzárva tartandó.
  • Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

<5% nem ionos felületaktív anyagok
illatanyag
phenoxyethanol
limonene