Floraszept

Flóraszept Univerzális klórmentes fertőtlenítő tisztítószer

0,7 l
1 839 Ft 2 627 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 1 399 Ft
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Flóraszept univerzális klórmentes fertőtlenítő tisztítószere elpusztítja a baktériumok 99,9%-át. Kiváló a padló szennyeződéseinek tisztítására és fertőtlenítésére klór nélkül. Erős formulája eltávolítja az allergéneket is, mint a poratkákat és polleneket. A padlót higiénikusan tisztává és kellemes illatúvá varázsolja. Elpusztítja a penészgombákat is.

  • Klórmentes
  • Elpusztítja a baktériumok 99.9%-át
  • Eltávolítja a konyhai és fürdőszobai szennyezőséseket
  • Eltávolítja az allergéneket
  • Kellemes illat
  • Higiénikus tisztaság

Használat

Lakossági felhasználás esetén: Permetezd a felületre, öblítsd le és töröld át egy nedves törlőruhával vagy szivaccsal, amelyet előzetesen alaposan kimostak. A fertőtlenítő hatás kifejtéséhez permetezd a felületre és hagyd hatni 5 percig. Majd öblítsd le. Penészfoltokon hagyd hatni 15 percig, mielőtt leöblítenéd.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetések

Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Ne keverd más tisztítószerekkel. Ne használd eloxált alumíniumon és linóleumon. Kerüld a termék tartós érintkezését márvány és festett fa felületekkel. Ha bizonytalan vagy, először próbáld ki az anyagot egy kis, nem feltűnő területen. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. A por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzése tilos. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Limonene-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

fertőtlenítőszer
7 g benzalkónium-klorid
amfoter felületaktív anyagok
<5% Kationos Felületaktív Anyagok
illatanyag
limonene
geraniol