Semiramis

Semiramis Sumatra Aceh Gayo szemes kávé - közepes

250 g
5 590 Ft 22 360 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Sumatra Aceh Gayo szemes kávé - közepes

A Sumátra Aceh Gayo kávé Sumátra szigetén, Indonéziában termesztett kávébabokból készül. Ez az arabica fajták közé tartozó kávé Aceh tartományban, a Gayo-hegység lábánál termesztett kávébabokból készül.
Az Aceh Gayo kávé jellegzetes íze és aromája a Sumátrai kávékra jellemző sötét, füstös és földes jegyek mellett egy nagyon erős, gyümölcsös ízzel egészül ki. Az ízprofilban erős és testes, de nem túl savas vagy keserű. Ez a kávé általában a teljes testű kávék kategóriájába sorolható, és magasabb koffeintartalmának köszönhetően kiváló reggeli serkentő.

Az Aceh Gayo kávé termesztése kézzel történik, és a nedves feldolgozási módszerrel készül, amely során a kávébabokat a gyümölcsből kinyert hús eltávolítása után szárítják. Ez a feldolgozási módszer egyedülálló ízt ad a kávénak, és hozzájárul a jellegzetes aromához és ízhez.
Az Aceh Gayo kávé különösen kedvelt azok között, akik szeretik a testes, erős és sötétebb kávékat, valamint azok között, akik szeretik a Sumátrai kávékat. Ez a kávé általában különböző pörkölési változatokban kapható, így ízlés szerint lehet választani az erősebb és sötétebb pörkölésű vagy a lágyabb és finomabb ízű kávék között, mi a közepes pörkölést ajánljuk.

Termelői információ

A SEMIRAMIS Kft. több mint 25 éve foglalkozik kávépörköléssel és forgalmazással. Évente közel 25-30 tonna kézzel válogatott arabica kávét importálnak több mint 20 országból. Saját pörkölő üzemükben bécsi, francia és olasz módon pörkölnek. Vásárlóik így mindig friss pörkölt kávét kapnak. A magas színvonalú kiszolgálás elismeréseként 2004-ben a Corporate Club díját kapták meg. Minél magasabb színvonal elérése érdekében a Speciality Coffee Assosiation tagjai. Céljuk, hogy Magyarországon egyre magasabb szintű kávékultúra kialakulásához járuljanak  hozzá.

Tárolás

Felbontás után javasoljuk hűtőben tárolni, hogy minél tovább élvezhesd eme különleges kávé zamatát.

Forgalmazó

FCB Hungary Zrt.
1028 Budapest, Hidegkúti út 90/B.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

arabica kávé100 %

Tápérték: 100 g

Energia732 kJ/175 kCal
Zsír12 g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát1 g
amelyből cukor1 g
Fehérje13 g
0.03 g
Élelmi rost g