Nottevit

Nottevit Skinny Sleep étrend-kiegészítő kapszula

30 db
5 890 Ft 196 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

https://www.kifli.hu/targy/nottevit-etrendkiegeszitok

Nottevit Skinny Sleep étrend-kiegészítő kapszula

ÚJ összetétel! Még több éjszakai testsúlykontroll! A továbbfejlesztett összetétel L-karnitin helyett indiai csalán (Coleus forskohlii) kivonatot tartalmaz. Ez az egzotikus növényi kivonat segíti a már elraktározott, lerakódott zsírok mobilizálását, így fontos szerepet játszhat a testsúly eredményes szabályzásában. Egyedülálló éjszakai testsúlykontroll rendszere segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást, miközben támogatja az alvás közbeni fokozott zsírégetést és a testsúly csökkentését is. Prémium minőségű, természetes összetevők egyedi kombinációja. 3 hozzászokást nem okozó, garantált hatóanyag-tartalmú növényi kivonattal segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást. További 4 értékes összetevővel minden éjjel belülről segíti a zsírlebontó anyagcserét, a testsúly csökkentését és a vércukorszint normalizálását. A Nottevit Skinny Sleep készítmény beilleszthető a vegetáriánus és a vegán étrendbe is.

Fontos! Az alvást segítő természetes gyógynövénykivonatok szervezettől függően 14-18 nap alatt érik el maximális hatáserősségüket. A legtöbben már az első éjszakán tapasztalják a kívánt hatást, de ritka esetekben előfordulhat, hogy a kúra elején néhányan gyengébb alvást segítő hatást tapasztalhatnak. Ne szakítsd meg emiatt a Nottevit kúrádat, légy türelemmel, használd minden este (1 helyett akár 2 kapszulát is, ha szükséges) és meglátod, az eredmény nem marad el! Az ajánlott 8-10 hetes kúrák között érdemes 2 hetes szüneteket tartani.
Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A márkáról

A Gemil alapítói elsősorban apukák, másodsorban jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkező gyógyszeripari szakemberek. Küldetésük olyan egyedi egészségtámogató készítmények létrehozása, amelyek ezt a szakmai igényességet a természetes összetevők irányába fordítják. A Gemil hisz a természet egészségtámogató erejében, de arra is ügyel, hogy a természetesnek klinikailag igazolt hatékonyságúnak, garantált hatóanyagtartalmúnak, megfelelő tisztaságúnak és ellenőrzött forrásból származónak kell lennie. Márkáikat így nyugodt szívvel ajánlhatják családjuknak és barátaiknak is.

Használat

Lefekvés előtt 1-2 kapszulát egy pohár vízzel bevenni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

Tárolás

15-25°C-on tárolandó. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó!

Forgalmazó

GEMIL Pharma Zrt.
1124 Budapest, Fürj utca 2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Kamillavirág kivonat
Zöld tea levélkivonat
Indiai csalán gyökérkivonat
Hidroxi-propilmetil-cellulóz
klorofillok és klorofillinek rézkomplexei
Macskagyökér gyökérkivonat
Komlótoboz kivonat
Golgotavirág föld feletti rész kivonat
Zsírsavak magnézium sói
Krómpikoliná