
Cloud 9 Ice Cream Desserts
Cloud 9 Sóskaramella-piemonti mogyoró fagylaltdesszert
500 mlHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Cloud 9 Sóskaramella-piemonti mogyoró fagylaltdesszert
A piemonti mogyoró a világ egyik leghíresebb mogyoró fajtája. Közvetlenül egy olasz farmról szerezik be, mely kombinálva belga csokoládéval és a házi brownie-jukkal, méltán vált a legnépszerűbb termékükké. Adalékanyagmentes; 100%-ban természetes - növényi rostokból álló - stabilizátorral készül (lenmag, utifűmag és kukorica).
A Cloud 9 egyedülálló fagylaltjai és fagylaltdesszertjei új szintre emelik a fagyizás élményét. Fagylaltjaikhoz a gyümölcsöket, csokoládékat, magvakat a világ legjobb termelőitől szerzik be, sokszor közvetlenül. Szenvedélyük az új és különleges alapanyagokkal való kísérletezés. Fagyaltdesszertjeikben pedig mindezt az élményt a legfinomabb süteményekkel, szárított gyömölcsökkel, gyömölcs- vagy csokiöntettel és egyéb textúrákkal ötvözik. Termékeik között egyre több hozzáadott cukor nélküli, tejmentes- és vegán opciót kínálnak, mert kiemelten fontosnak tartják, hogy a minőség és az íz mellett az egészségtudatosság legyen a harmadik szempont amikor finomságaik mellett döntesz.
Termékleírás
Nem használnak mesterséges színezéket, térfogatnövelőt, ízfokozót, tartósítószereket. Tapasztalatból is tudják, hogy a fagylalt „szent háromságának” számító íz-állag-alapanyag harmóniáját a legjobb minőségű alapanyagok és eszközök mellett gondos odafigyeléssel, folyamatos fejlesztéssel és alázattal tudják elérni és fenntartani.
Termelői információ
Kilépve a klasszikus desszertek világából egy olyan prémium desszertezőt szerettek volna létrehozni, amely egyesíti a jelenleg ismert és népszerű cukrászsütemények komplex élményét a fagylalttal, ezáltal létrehozva egy új kategóriát, amely jelenleg nem létezik Franciaországtól keletre: a fagylalt desszertezőt. A hangsúly a desszert komplexitásán van, egyediségét az összeállított kombinációk adják. Olyan egyedülálló koncepcióról van szó, ahol a prémium fagylaltot nem gombócos fagylaltként jelenítik meg, hanem egy komplett fagyos desszertként, aminek egy eleme maga a fagylalt.
Használat
Felengedés után azonnal fogyasztandó, újrafagyasztani tilos!
Tárolás
-18°C fokon tárolandó.
Forgalmazó
Janovszky Gasztro Kft.
1051 Budapest, Arany János utca 15.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Sóskaramella fagylalt
Ellenállhatatlan sóskaramella fagylalt. Adalékanyagmentes, 100%-ban természetes - növényi rostokból készült stabilizátorral (lenmag, utifűmag és kukorica). Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb íze. Lágy és krémes textúra, az édes és sós ízek abbahagyhatatlan kombinációja.
A Cloud 9 egyedülálló fagylaltjai és fagylaltdesszertjei új szintre emelik a fagyizás élményét. Fagylaltjaikhoz a gyümölcsöket, csokoládékat, magvakat a világ legjobb termelőitől szerzik be, sokszor közvetlenül. Szenvedélyük az új és különleges alapanyagokkal való kísérletezés. Fagyaltdesszertjeikben pedig mindezt az élményt a legfinomabb süteményekkel, szárított gyömölcsökkel, gyömölcs- vagy csokiöntettel és egyéb textúrákkal ötvözik. Termékeik között egyre több hozzáadott cukor nélküli, tejmentes- és vegán opciót kínálnak, mert kiemelten fontosnak tartják, hogy a minőség és az íz mellett az egészségtudatosság legyen a harmadik szempont amikor finomságaik mellett döntesz.
Termékleírás
Nem használnak mesterséges színezéket, térfogatnövelőt, ízfokozót, tartósítószereket. Tapasztalatból is tudják, hogy a fagylalt „szent háromságának” számító íz-állag-alapanyag harmóniáját a legjobb minőségű alapanyagok és eszközök mellett gondos odafigyeléssel, folyamatos fejlesztéssel és alázattal tudják elérni és fenntartani.
Termelői információ
Kilépve a klasszikus desszertek világából egy olyan prémium desszertezőt szerettek volna létrehozni, amely egyesíti a jelenleg ismert és népszerű cukrászsütemények komplex élményét a fagylalttal, ezáltal létrehozva egy új kategóriát, amely jelenleg nem létezik Franciaországtól keletre: a fagylalt desszertezőt. A hangsúly a desszert komplexitásán van, egyediségét az összeállított kombinációk adják. Olyan egyedülálló koncepcióról van szó, ahol a prémium fagylaltot nem gombócos fagylaltként jelenítik meg, hanem egy komplett fagyos desszertként, aminek egy eleme maga a fagylalt.
Használat
Felengedés után azonnal fogyasztandó, újrafagyasztani tilos!
Tárolás
-18°C fokon tárolandó.
Forgalmazó
Janovszky Gasztro Kft.
1051 Budapest, Arany János utca 15.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Tej | |
Tejszín | |
Cukor | |
tojássárgájalé | |
Tartósítószer | |
E202 - Káliumszorbát | |
Savanyúságot szabályozó anyag | |
E330 - Citromsav | |
Emulgeálószer | |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei | |
Piemonti mogyoró paszta | 3.4 % |
Csokoládé | 3.3 % |
Emulgeálószer | |
Szójalecitin | |
Porcukor | |
Mandulaliszt | |
glükóz | |
Tejpor | |
Aprított törökmogyoró | 2 % |
Vaj | |
Dextróz | |
Absolut crystal | |
sűrítő anyag | |
Karragenátok | |
Étkezési sav | |
E330 - Citromsav | |
Só | 0.3 % |
Stabilizátor | |
növényi rostok | |
Kukorica | |
útifűmag | |
Lenmag | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 1004 kJ/241 kCal |
Zsír | 16.2 g |
amelyből telített zsírsavak | 8.2 g |
Szénhidrát | 18.9 g |
amelyből cukor | 16.2 g |
Fehérje | 4.6 g |
Só | 0.34 g |
Élelmi rost | 0 g |
Allergének
Tojás |
Földimogyoró |
Szójabab |
Tej |
Diófélék |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Szezámmag |