
Cloud 9 Ice Cream Desserts
Cloud 9 MENTES Csokoládé-málna fagylaltdesszert, hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel
500 mlHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Cloud 9 MENTES Csokoládé-málna fagylaltdesszert, hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel
Zamatos málna sorbet, francia étcsoki fagyi, vegán házi készítésű brownie, málna öntet és egy kis enyhén sós dió ropogós kompozíciója egyetlen tégelyben. Ráadásul hozzáadott cukor nélkül! Adalékanyagmentes; 100%-ban természetes - növényi rostokból álló - stabilizátorral készül (lenmag, utifűmag és kukorica).
A Cloud 9 egyedülálló fagylaltjai és fagylaltdesszertjei új szintre emelik a fagyizás élményét. Fagylaltjaikhoz a gyümölcsöket, csokoládékat, magvakat a világ legjobb termelőitől szerzik be, sokszor közvetlenül. Szenvedélyük az új és különleges alapanyagokkal való kísérletezés. Fagyaltdesszertjeikben pedig mindezt az élményt a legfinomabb süteményekkel, szárított gyömölcsökkel, gyömölcs- vagy csokiöntettel és egyéb textúrákkal ötvözik. Termékeik között egyre több hozzáadott cukor nélküli, tejmentes- és vegán opciót kínálnak, mert kiemelten fontosnak tartják, hogy a minőség és az íz mellett az egészségtudatosság legyen a harmadik szempont amikor finomságaik mellett döntesz.
Termékleírás
Nem használnak mesterséges színezéket, térfogatnövelőt, ízfokozót, tartósítószereket. Tapasztalatból is tudják, hogy a fagylalt „szent háromságának” számító íz-állag-alapanyag harmóniáját a legjobb minőségű alapanyagok és eszközök mellett gondos odafigyeléssel, folyamatos fejlesztéssel és alázattal tudják elérni és fenntartani.
Termelői információ
Kilépve a klasszikus desszertek világából egy olyan prémium desszertezőt szerettek volna létrehozni, amely egyesíti a jelenleg ismert és népszerű cukrászsütemények komplex élményét a fagylalttal, ezáltal létrehozva egy új kategóriát, amely jelenleg nem létezik Franciaországtól keletre: a fagylalt desszertezőt. A hangsúly a desszert komplexitásán van, egyediségét az összeállított kombinációk adják. Olyan egyedülálló koncepcióról van szó, ahol a prémium fagylaltot nem gombócos fagylaltként jelenítik meg, hanem egy komplett fagyos desszertként, aminek egy eleme maga a fagylalt.
Használat
Felengedés után azonnal fogyasztandó, újrafagyasztani tilos!
Tárolás
-18°C fokon tárolandó.
Forgalmazó
Janovszky Gasztro Kft.
1051 Budapest, Arany János utca 15.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Csokoládé fagylalt édesítőszerrel | 45 % |
Teljes tej | |
Étcsokoládé édesítőszerrel | 13 % |
kakaóbab | |
Édesítőszer | |
E965 - Maltit | |
Kakaóvaj | |
Emulgeálószer | |
Szójalecitin | |
Természetes vanilia aroma | |
Édesítőszer | |
E965 - Maltit | |
Sovány tejpor | |
Tejszín | |
Kakaópor | |
glükóz | |
Stabilizátor | |
növényi rostok | |
Kukorica | |
útifűmag | |
Lenmag | |
Málna sorbet édesítőszerrel | 41 % |
málna püré | 47 % |
Ivóvíz | |
Édesítőszer | |
E965 - Maltit | |
szárított glükózszirup | |
Stabilizátor | |
növényi rostok | |
Kukorica | |
útifűmag | |
Lenmag | |
Brownie | 10 % |
Mandulaliszt | |
Étcsokoládé édesítőszerrel | 20 % |
Kakaómassza | |
Édesítőszer | |
E965 - Maltit | |
Kakaóvaj | |
Emulgeálószer | |
Szójalecitin | |
Természetes vanilia aroma | |
Kókusztej | |
Édesítőszer | |
E965 - Maltit | |
Kókuszzsír | |
Kakaópor | |
Étkezési só | |
Diós ropogós | 3 % |
Dió | 65 % |
Maltodextrin | |
Ivóvíz | |
napraforgó étolaj | |
Fahéj | |
Étkezési só | |
liofilizált málna | 0.6 % |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 648 kJ/156 kCal |
Zsír | 9 g |
amelyből telített zsírsavak | 4.5 g |
Szénhidrát | 22 g |
amelyből cukor | 3.3 g |
Fehérje | 2.9 g |
Só | 0.2 g |
Élelmi rost | 2.87 g |
Allergének
Szójabab |
Tej |
Diófélék |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Szezámmag |