Ráma

Rama Növényi vajalternatíva

250 g
809 Ft 3 236 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Rama Növényi vajalternatíva

79% Zsírtartalmú margarin, amely 100% természetes összetevőket tartalmaz, pálmaolajmentes, és vegán termék. A Rama növényi alapú vajalternatíva 100%-ban növényi alapú, pálmaolajmentes, tejmentes és tartósítószer-mentes, valamint 100%-ban természetes összetevőkből készül. Az íze ugyanolyan jó, mint a vaj. Ráadásul főzni és sütni is ugyanolyan jól lehet vele, mint a vajjal.

A Rama növényi  alapú vajalternatíva legalább 72%-kal kisebb hatást gyakorol az éghajlatra, mint a vaj! *Az Életciklus-értékelési eszköz (fejlesztette: Quantis) a Rama márkát és a tejből készített vajat hasonlítja össze Magyarország területén belül (2022).

Termelői információ

Az első tejes margarin gyártása, Unilever licensz alapján 1972-ben kezdődött Rama néven, a Növényolajipari és Mosószergyártó Vállalat Rákospalotai gyárában. Ekkor jelent meg a kocka Rama margarin. A csészés Rama 1988-ban érkezett Magyarországra, és azóta vált ketté kenyérkenéshez és sütéshez használatos margarinra. A Rama Classic összetéveszthetetlen formája és minősége ma is etalon. 1998-tól bővült a portfólió: a Rama Harmónia napraforgóolajjal, a Tejszínízű, amely gazdag és krémes, és a Tengeri Sós, ami mediterrán hangulatot varázsol a konyhába.

Tárolás

2°C-10°C közötti hőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Upfield Hungary Kft. 
1133 Budapest, Váci út 76. 4. emelet


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Növényi olajok és zsírok (kókusz, repce, napraforgó, eltérő arányban)
víz
Lóbabkészítmény
Emulgeálószer (lecitinek)
Természetes aromák
Színezék (karotinok)

Tápérték: 100 g

Energia2932 kJ/713 kCal
Zsír79 g
amelyből telített zsírsavak45 g
Szénhidrát0.5 g
amelyből cukor0.5 g
Fehérje0.5 g
0 g
Élelmi rost0 g