

Argal
Argal Salchichion Regio
100 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Argal Salchichion Regio
Hagyományos nemespenésszel bevont szalámi az Ibériai-félszigetről. Válogatott sertéshúsból készült, amit durvára darálnak, majd fekete borssal és fokhagymával ízesítik, a legvégén pedig varrott bélbe töltik, hogy megőrizze a szalámi minden ízét. A spanyolok számára a salchichon az egyik kedvenc kolbász.

Termelői információ
Argal Alimentación egy spanyol élelmiszeripari vállalat, amelyet 1914-ben alapítottak, székhelye Zaragoza, Spanyolország. A cég fő profilja kiváló minőségű húsáruk, mint például párizserek, kolbászok és azonnal fogyasztható ételek gyártása. Az Argal hosszú hagyományaira, minőségi elkötelezettségére és autentikus ízeire büszkélkedhet, amit hagyományos receptek alkalmazásával és a legelismertebb spanyol régiókból származó alapanyagok felhasználásával érnek el.
Fogyaszd a Salchichont magában, szendvicsben vagy egy finom előétel részeként. Kiválóan alkalmasak vendégváró tálak, valamint falatkák, tapasok készítésére.
Tárolás
Lásd a csomagoláson
Forgalmazó
HSCL-Schinken Kft.
9700 Szombathely, Alkotás utca 45.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Sertéshús |
| Só |
| Laktóz |
| Szójafehérje |
| Tejfehérje |
| Dextrin |
| Fűszerek |
| Cukor |
| Antioxidáns (E-316) |
| Emulgátor |
| E450i |
| tartósítószerek |
| E250 - Nátrium-nitrit |
| E252 - Kálium-nitrát |
| Színezék |
| E120 - Kárminsav, kárminok |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1464 kJ/353 kCal |
| Zsír | 29 g |
| amelyből telített zsírsavak | 12 g |
| Szénhidrát | 3 g |
| amelyből cukor | 1 g |
| Fehérje | 20 g |
| Só | 4.6 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Szójabab |
| Tej |