Haraszthy

Haraszthy Rosé

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
1 990 Ft 2 653 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A megjelenített évjáratot és alkoholfokot igyekszünk a legpontosabban feltüntetni, de mivel az évjáratváltások idején előfordulhatnak eltérések, így kérjük, vásárlás előtt érdeklődj az aktuális évjáratról az ügyfélszolgálatunknál, amennyiben ez szempont a termék kiválasztásánál.

Haraszthy Rosé

Rosé bort minden évben teljes egészében pinot noirból készítik. Ennek megfelelően illatában a stílusra jellemző málnás, ribizlis jegyekkel találkozhatunk, míg kóstolva a gyümölcsös összképet vibráló savszerkezet kíséri. 

Termelői információ

A Haraszthy Pincészet sokkal több, mint szőlő és bor: kikapcsolódás, változatos programok, felejthetetlen emlékek, egyedi kulináris élmények, szabadság, barátságok és szerelem.

Jelenleg 123 hektáron gazdálkodnak, ezzel a Haraszthy Pincészet a második legnagyobb az Etyek-Budai borvidéken. Területeik közel 10%-a az etyeki Öreghegyen, pincészetük közvetlen szomszédságában található. Innen szüretelik az Öreghegyről elnevezett dűlőválogatott boraikat és prémium pezsgőik alapborát. A többi ültetvényük Válon található, ahol többnyire újonnan telepített szőlővel dolgoznak. Itt található a Szerelem-szobor is, amely Szerelem sorozatukat ihlette.

A hagyományos etyeki magyar fajták mellett helyben fejlesztik Burgundia főbb szőlőfajtáit is. Főleg irsai olivért, sauvignon blancot, chardonnayt és pinot noirt termesztenek, valamint szürkebarátot, királyleánykát és zenit házasításra.

Tárolás

10-15 fokon, sötét helyiségben, gyermekek elől elzárva tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.

Forgalmazó

Ernőker Kft.
4735 Szamossályi, Kossuth Lajos út 37.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

szőlőbor

Allergének

Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.