The Body Shop

The Body Shop Mandulatejes krémes tusfürdő

250 ml
2 849 Ft 11 396 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

The Body Shop Mandulatejes krémes tusfürdő

Napsütés és édes vidámság tubusba zárva. Ez a mi Mangós tusfürdőnk, amely egy csobbanással elhozza számodra nyarat és a felfrissült, puhább és bársonyosabb bőr érzetét. Sűrű napjaidban legyen a tusolás sokkal több egy megszokott rutinnál. Legyen ez a te különleges rituáléd a nap kezdetén vagy végén, ahová kicsit elmenekülhetsz a világ zaja elől, és csakis magaddal törődhetsz. Dobd fel a reggelt pár csepp vidámsággal, és élvezd a hatást egész álló nap! A Mangós tusfürdő elrepít téged minden egyes alkalommal egy trópusi paradicsomba. Valódi mangó kivonattal gazdagítottuk az édes és vidám illatért és persze az ápoló hatásért. Ismerkedj meg vele testközelből, és ki tudja - talán még több The Body Shop vidámsághoz kedvet kapsz a hosszabb énidőzés érdekében.

  • Napsütötte mangós csobbanás
  • Tiszta, mégis puha és selymes bőr
  • Édes, gyümölcsös illatkompozíció
  • Mangó kivonattal gazdagítva
  • Minden bőrtípusra
  • Vegetáriánus

A márkáról

Történetük az angliai Brightonban kezdődött 1976-ban. Minden az alapítóval indult, aki hitt valami forradalmiban - hogy az üzlet lehet a "jó" eszköze. Követve az ő vízióját azóta is formabontóak, őszinték és változást generálók több, mint 40 éve. Akkor az üzlet még csak egy piciny, zöldre festett butikként illatozott Brighton egyik utcájában. Teljesen különbözött kívül és belül a többi nagy cégtől a kozmetikai iparban. Mégis teljesen egyszerű volt - etikus forrásból származó, természetes alapú összetevők a világ minden tájáról. A termékek és a szépség rituálék mindenkinek készültek kortól, nemtől, hovatartozástól függetlenül, azért hogy minden vásárló jól érezhesse magát a saját bőrében.Eközben sosem ígérve, hogy általuk mások lehetnek. Amikor a The Body Shop útnak indult, akkor a szépség egy eléggé körülhatárolt elképzelés volt arra vonatkozóan, hogy hogyan is kellene kinézzen egy lány vagy nő. De a The Body Shopnak is megvolt erről a saját véleménye. Hitt abban, hogy a szépség egyfajta örömforrás, kényelem és magabiztosság egyben. Arról szól, hogy mi az, amit Te szeretsz önmagadban, és mi az, ami valóban boldoggá tesz. A szépségápoló termékek leginkább a mindennapi rituálék önszerető pillanata volt, ahelyett, hogy a karcsúsítás vagy a ránctalanítás hamis ígéretével kecsegtetett volna. Sosem akartak valami olyat előállítani, amitől a nők egy bizonyos módon néznek ki, hanem azt szerette volna, hogy kihozhassa a nőkből önmaguk legjobb verzióját. 

Figyelmeztetések

Kizárólag külsőleg használd, szembe ne kerüljön. Ne használd sérült bőrön. Irritáció esetén hagyd abba a termék használatát és konzultálj bőrgyógyászoddal. 

Használat

Habosítsd fel a kezedben vagy egy fürdőrózsán, majd alaposan dörzsöld át magad.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás után 12 hónapig őrzi meg a minőségét

Forgalmazó

Avanzo-Trade Kft.
1162 Budapest, Istráng utca 79. B. ép.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aqua
cocamidopropyl betaine
glycerin
helianthus annuus seed oil
coco-glucoside
sodium chloride
parfum
acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer
citric acid
sodium benzoate
sodium hydroxide
glyceryl laurate
prunus amygdalus dulcis oil
disodium edta
tocopherol
Polysorbate 20
Glycolic Acid
denatonium benzoate
prunus amygdalus dulcis seed extract
xanthan gum
benzyl alcohol
dehydroacetic acid
Összes megjelenítése