The Body Shop

The Body Shop Sheás Tusfürdő

250 ml
Elfogyott. Várható p.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Kategóriák:
Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

The Body Shop Sheás Tusfürdő

Nyugalom és harmónia flakonba zárva. Ez a mi krémes, Sheás tusfürdőnk, amely egy csobbanással elhozza számodra a tiszta, csábító, bársonyosan puha bőr érzetét. Sűrű napjaidban legyen a tusolás sokkal több egy szokásos rutinnál. Legyen ez a te különleges rituáléd a nap kezdetén vagy végén, ahová kicsit elmenekülhetsz a világ zaja elől, és csakis magaddal törődhetsz. Dobd fel a reggelt természet inspirálta, valódi bőrápoló összetevőkkel, és élvezd a hatást egész álló nap! A Sheás tusfürdő elrepít téged minden egyes alkalommal a nyugalom szigetére különleges, puha illatával. Bőröd védelméért és ápolásáért pedig Méltányos Közösségi Kereskedelmi, Ghánából származó shea vajjal gazdagítottuk. Ismerkedj meg vele testközelből, és ki tudja - talán még több The Body Shop gondoskodáshoz kedvet kapsz a hosszabb énidőzés érdekében.

  • Bársonyosan puha, ápolt és tiszta bőr
  • A nyugalom illatával: meleg, diós, kuckózós
  • Méltányos Közösségi Kereskedelmi, Ghánából származó shea vajjal
  • Minden bőrtípusra, de kifejezetten a száraz bőr kedvence
  • Vegán

A márkáról

Történetük az angliai Brightonban kezdődött 1976-ban. Minden az alapítóval indult, aki hitt valami forradalmiban - hogy az üzlet lehet a "jó" eszköze. Követve az ő vízióját azóta is formabontóak, őszinték és változást generálók több, mint 40 éve. Akkor az üzlet még csak egy piciny, zöldre festett butikként illatozott Brighton egyik utcájában. Teljesen különbözött kívül és belül a többi nagy cégtől a kozmetikai iparban. Mégis teljesen egyszerű volt - etikus forrásból származó, természetes alapú összetevők a világ minden tájáról. A termékek és a szépség rituálék mindenkinek készültek kortól, nemtől, hovatartozástól függetlenül, azért hogy minden vásárló jól érezhesse magát a saját bőrében.Eközben sosem ígérve, hogy általuk mások lehetnek. Amikor a The Body Shop útnak indult, akkor a szépség egy eléggé körülhatárolt elképzelés volt arra vonatkozóan, hogy hogyan is kellene kinézzen egy lány vagy nő. De a The Body Shopnak is megvolt erről a saját véleménye. Hitt abban, hogy a szépség egyfajta örömforrás, kényelem és magabiztosság egyben. Arról szól, hogy mi az, amit Te szeretsz önmagadban, és mi az, ami valóban boldoggá tesz. A szépségápoló termékek leginkább a mindennapi rituálék önszerető pillanata volt, ahelyett, hogy a karcsúsítás vagy a ránctalanítás hamis ígéretével kecsegtetett volna. Sosem akartak valami olyat előállítani, amitől a nők egy bizonyos módon néznek ki, hanem azt szerette volna, hogy kihozhassa a nőkből önmaguk legjobb verzióját. 

Figyelmeztetések

Kizárólag külsőleg használd, szembe ne kerüljön. Ne használd sérült bőrön. Irritáció esetén hagyd abba a termék használatát és konzultálj bőrgyógyászoddal. 

Használat

Habosítsd fel a kezedben vagy egy fürdőrózsán, majd alaposan dörzsöld át magad.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás után 12 hónapig őrzi meg a minőségét

Forgalmazó

Avanzo-Trade Kft.
1162 Budapest, Istráng utca 79. B. ép.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Aqua/Water/Eau
sodium laureth sulfate
acrylates copolymer
sodium chloride
Parfum/Fragrance
glycerin
benzyl alcohol
Lauryl Betaine
decyl glucoside
styrene/acrylates copolymer
Mel/Honey/Miel
sodium hydroxide
coco-glucoside
salicylic acid
Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter
Sodium cocoabutteramphoacetate
disodium edta
linalool
sorbic acid
coumarin
citric acid
alpha-isomethyl ionone
benzoic acid
denatonium benzoate
caramel
CI 15985/YELLOW 6
Összes megjelenítése