Syoss

Syoss balzsam Oleo Intense

440 ml
2 099 Ft 4 770 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Syoss Oleo Intense hajbalzsam

Japán ihletésű hajbalzsam japán olajok keverékével száraz és fénytelen hajra. A Syoss hajbalzsam termékcsalád nagy teljesítményű formulákat tartalmaz, amelyet szakértelemmel készítettek és a japán szépségápolási elvek ihlettek. Az ázsiai ihletésű természetes összetevőket aminokomplexszel, aminosavak keverékével kombinálják, amelyek a haj építőkövei, hogy segítsenek megőrizni a haj erősségét és egészséges megjelenését.
Ez a száraz és fénytelen hajra ajánlott hajbalzsam feltölti és kibontja a hajat, így akár kétszer ragyogóbb* és tapinthatóan puha lesz. A szilikonmentes formula egy pillanat alatt szétoszlik a hajban anélkül, hogy foltokat vagy zsíros érzetet hagyna maga után. Ez a vegán hajbalzsam formula 97%-ban természetes eredetű összetevőkből készült, a hajbalzsam flakonja pedig 100%-ban újrahasznosított.

A márkáról

A Syoss egy sikeres kiskereskedelmi márka a hajkozmetikai szektorban, professzionális termékekkel, amelyeket fodrászok fejlesztettek ki és teszteltek. A Syoss, mint az elmúlt 10 év legsikeresebb hajkozmetikai terméke, olyan hajápoló és hajformázó termékeket, valamint hajfestékeket kínál, amelyeket professzionális fodrászok, stylistok és színezők által fejlesztettek ki és teszteltek.

A Syoss a legjobb megjelenésű, trendi hajszíneket hozza el mintha közvetlenül a szalonból jönne. Fodrászok által kifejlesztett és tesztelt színeink gazdag, hosszantartó és élénk színeredményt biztosítanak. A professzionális teljesítményért és a tökéletes professzionális ősz hajszálak fedéséért.

Tárolás

Szobahőmérsékleten

Használat

Használat előtt olvasd el a használati útmutatást!

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 10/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Aqua (water, eau)
cetearyl alcohol
Sunflower Seed Oil PEG-8 Esters
camellia oleifera seed oil
Calophyllum inophyllum seed oil
Perilla Frutescens Seed Oil
prunus serrulata flower extract
glycine
lysine hci
isopropyl myristate
cetrimonium chloride
glyceryl stearate
parfum
fragrance
citric acid
phenoxyethanol
sodium methylparaben
polyquaternium-37
dicaprylyl carbonate
linalool
limonene
benzyl alcohol
CI 15985 (yellow 6)
ci 47005
Összes megjelenítése