-23 %

Syoss

Syoss hajszárítás előtti spray Volume

200 ml
Kedvezmény vége: 7. 28.
1 949 Ft  2 549 Ft
9 745 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Syoss hajszárítás előtti spray Volume

Syoss Volume hajszárítás előtti spray - hajszárítás alatti hővédelem 230°C-ig. A Syoss Volume hajszárítás előtti spray védi a hajat a hajszárítás alatt, valamint hővédelmet biztosít 230°C-ig. A spray emellett megemeli a hajtöveket, ezzel megelőzhető a haj lelapulása. Használd az erős, egészséges és természetes kinézetű hajért!. A Syoss magasteljesítményű formulája hajazonos, folyékony keratin komponensek erős védelmet nyújtanak a hajnak, hosszan tartó hatást és tökéletes egyensúlyt biztosítva a tartás és puhaság között. Idézd fel az érzést, amikor kisétálsz a szalonból! A kezeletlen hajhoz képest.

A márkáról

A Syoss egy sikeres kiskereskedelmi márka a hajkozmetikai szektorban, professzionális termékekkel, amelyeket fodrászok fejlesztettek ki és teszteltek. A Syoss, mint az elmúlt 10 év legsikeresebb hajkozmetikai terméke, olyan hajápoló és hajformázó termékeket, valamint hajfestékeket kínál, amelyeket professzionális fodrászok, stylistok és színezők által fejlesztettek ki és teszteltek.

A Syoss a legjobb megjelenésű, trendi hajszíneket hozza el mintha közvetlenül a szalonból jönne. Fodrászok által kifejlesztett és tesztelt színeink gazdag, hosszantartó és élénk színeredményt biztosítanak. A professzionális teljesítményért és a tökéletes professzionális ősz hajszálak fedéséért.

Tárolás

Szobahőmérsékleten

Használat

Használat előtt olvasd el a használati útmutatást!

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 10/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Aqua (water, eau)
VP/VA Copolymer
hydrolyzed keratin
panthenol
niacinamide
sodium benzoate
peg-40 hydrogenated castor oil
cetrimonium chloride
parfum
fragrance
Chloride/Acrylamide Copolymer
phenoxyethanol
sodium metabisulfite